Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές ζητούν σύγκληση Κ.Ο. μετά την θύελλα των τελευταίων ημερών

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές ζητούν σύγκληση Κ.Ο. μετά την θύελλα των τελευταίων ημερών
Αίτημα για σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν με επιστολή τους στον Σωκράτη Φάμελλο οι βουλευτές του κόμματος, Συμεών Κεδίκογλου, Γιώργος Καραμέρος και Χάρης Μαμουλάκης.

Με τις εσωκομματικές αναταραχές να κλιμακώνονται μετά την ανάρτηση Κασσελακη, οι τρεις βουλευτές ζητούν να γίνει άμεσα αποτίμηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών καθώς όπως τονίζουν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Κ.Ο.του κόμματος δεν μπόρεσαν να τοποθετηθούν οι βουλευτές.

Και ο λόγος όπως λένε, είναι πως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε αμέσως μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελακη ο οποιος είχε αποχωρήσει λόγω υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Πρόεδρο Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κοινοποίηση: Γραμματέα Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ Σωκράτη,

Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του Προέδρου Στ. Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις Ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για τις μελλοντικές προκλήσεις και το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είναι, άλλωστε, διαδικασία θεσμική και επιβεβλημένη, αυτονόητη για δημοκρατικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με τιμή,

οι υπογράφοντες βουλευτές
Καραμέρος Γιώργος, Κεδίκογλου Συμεών Μαμουλάκης Χάρης