Ταυτότητα

Προφίλ Εταιρείας

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ "OPINIONPOST"

ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 16346 ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα

ΑΦΜ: 800961697

ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά

ΑΡ.ΓΕΜΗ 145803601000

Τηλ: 210 7517080

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
domain name: dikaiologitika.gr (dnews.gr)

Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Μπέσκος Σωτήρης

Ιδιοκτησία: OPINIONPOST AE μέτοχοι: Μπέσκος Σωτήρης, Καράπαπας Κωνσταντίνος

Διευθυντης Σύνταξης: Μπέσκος Σωτήρης 

Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST AE

Διαχειριστής Domain Μπεσκος Σωτήρης

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος, Dnews.gr - (Dikaiologitika.gr) ανήκει στον όμιλο ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, Opinionpost είναι μέλος του Μητρώου Online Media το πιο έγκυρο μέσο ενημέρωσης και δεύτερο δημοφιλέστερο στην Ελλάδα  σύμφωνα με το Digital News Report 2020-2023 του Reuters και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά sites στην χώρα μας.

Το Dnews (www.dikaiologitika.gr) είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. Εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής online ενημέρωσης.

Διακρίνεται, δε, και ως ιστότοπος που παρέχει με αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο κάθε πληροφορία που αφορά στις συναλλαγές των πολιτών με το κράτος καθώς και στο σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων που αφορούν σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.

Από αποκλειστικά θέματα και ειδήσεις από το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά και το ασφαλιστικό ρεπορτάζ , το οικονομικό ρεπορτάζ και άλλα, μέχρι ειδήσεις από το εξωτερικό αλλά και live blogging σε μεγάλα και σοβαρά γεγονότα, το Dnews πρωταγωνιστεί στη σκηνή της ελληνικής διαδικτυακής ενημέρωσης.  

Με τη χρήση των social media του Dikaiologitika News , οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Η Ομάδα του Ομίλου OPINIONPOST:

Πρόεδρος και Διευθ΄ύνων Σύμβουλος: Μπέσκος Σωτήρης

Διευθυντής Σύνταξης: Μπέσκος Σωτήρης 

Development Director : Καράπαπας Κωνσταντίνος

Αρχισυντάκτης: Μάκης Σιάρκος,

Πολιτικό Ρεπορτάζ: Φοίβος Κλαυδιανός, Αποστόλης Χονδρόπουλος, Μπέσκος Σωτήρης

Εργασιακό & Ασφαλιστικό Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Κλειδαρά

Δικαστικό ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Επιστημονικό Ρεπορτάζ: Βασιλική Μιχοπούλου

Ελεύθερο Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Ευρωπαϊκή πολιτική-ανάλυση: Σπύρος Καπράλος

Newsroom: Γεωργία Μισεμικέ, Γιώργος Γάκης,  Γεωργία Καλαντζή,   Νικολέτα Πετανίδου, Χρήστος Τέλιος, Μυρτώ Αρετάκη, Στρατής Ηλιάκης, Δημήτρης Φλουτσάκος

Επιστημονικοί Συνεργάτες: Γιάννης Καρούζος, Γιάννης Μαυρωνας. 

Ιδιοκτησία: Opinionpost AE

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Eμπορική διεύθυνση: Ντόρη Παπακυριάκου

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Κλεάνθους 8 – 16346 Ηλιούπολη Αττικής

Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2023 - 13:38

Η Επικαιρότητα Τώρα