Ταυτότητα

25/04 / 2021 20:25

Προφίλ Εταιρείας

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ "OPINIONPOST"

ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 16346 ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα

ΑΦΜ: 800961697

ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. Πειραιά

ΑΡ.ΓΕΜΗ 145803601000

Τηλ: 210 7517080

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

domain name: Dnews.gr (dikaiologitika.gr)

Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Ιδιοκτησία: OPINIONPOST AE μέτοχοι: Energyregister AE, Μπέσκος Σωτήρης

Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST AE

Διαχειριστής Domain Μπεσκος Σωτήρης

Διευθυντής Συνταξης Σιάρκος Γεράσιμος

Συμμόρφωση με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334
Η εταιρεία «ΟΠΙΝΙΟΝΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ» ως δικαιούχος του ιστοτόπου «dnews.gr» (εφεξής «dnews.gr» ), δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένη με την Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής, της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο και ότι λαμβάνει μέτρα για την αφαίρεση και διαγραφή κάθε μορφής παράνομου περιεχομένου για την άρση κάθε ενδεχόμενης δυσμενούς συνέπειας για τους χρήστες, για άλλους θιγόμενους πολίτες και επιχειρήσεις, αλλά και για την κοινωνία στο σύνολό της. Παράνομο περιεχόμενο, κατά την έννοια της Σύστασης θεωρείται κάθε πληροφορία που δεν συνάδει με το ενωσιακό δίκαιο ή το δίκαιο του ενδιαφερόμενου κράτους μέλους. Το «dnews.gr» σεβόμενο την ελευθερία της έκφρασης και πληροφόρησης σε συνδυασμό με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον ανταγωνισμό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, λαμβάνει αποτελεσματικά και κατάλληλα μέτρα προκειμένου αφενός μεν να προληφθεί η υποβολή κακόπιστων αναγγελιών και άλλων μορφών καταχρηστικής συμπεριφοράς, αφετέρου δε να διασφαλίσει την αποτελεσματική αφαίρεση παράνομου περιεχομένου. Το «dnews.gr» κατά την τήρηση της Σύσταση και τηρώντας την αρχή της αναλογικότητας έχει το δικαίωμα να αρνείται δημοσιεύσεις που κρίνει ότι αποτελούν παράνομο περιεχόμενο ή και να διαγράφει αντίστοιχο περιεχόμενο χωρίς να ενημερώνει τους χρήστες ή να λαμβάνει την άδειά τους στο πλαίσιο των προνοητικών μέτρων για την αντιμετώπιση του παράνομου διαδικτυακού περιεχομένου που εκτίθενται στη Σύσταση. Το «dnews.gr» δικαιούται να αναμορφώνει την παρούσα σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες Συστάσεις ή τα ληφθέντα από την πολιτεία νομοθετικά μέτρα.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος, Dnews.gr - (Dikaiologitika.gr) ανήκει στον όμιλο ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, Opinionpost είναι μέλος του Μητρώου Online Media το πιο έγκυρο μέσο ενημέρωσης και δεύτερο δημοφιλέστερο στην Ελλάδα  σύμφωνα με το Digital News Report 2020-2023 του Reuters και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά sites στην χώρα μας.

Το Dnews (www.dikaiologitika.gr) είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. Εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής online ενημέρωσης.

Διακρίνεται, δε, και ως ιστότοπος που παρέχει με αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο κάθε πληροφορία που αφορά στις συναλλαγές των πολιτών με το κράτος καθώς και στο σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων που αφορούν σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.

Από αποκλειστικά θέματα και ειδήσεις από το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά και το ασφαλιστικό ρεπορτάζ , το οικονομικό ρεπορτάζ και άλλα, μέχρι ειδήσεις από το εξωτερικό αλλά και live blogging σε μεγάλα και σοβαρά γεγονότα, το Dnews πρωταγωνιστεί στη σκηνή της ελληνικής διαδικτυακής ενημέρωσης.  

Με τη χρήση των social media του Dikaiologitika News , οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Η Ομάδα του Ομίλου OPINIONPOST:

Διευθ΄ύνων Σύμβουλος : Νίκος Ανδριόπουλος

Διευθυντής ιστοσελίδας και Ανάπτυξης: Μπέσκος Σωτήρης 

Eμπορική διεύθυνση: Commercial Director : Βίκυ Παρθένη, Advertising Director: Ντόρη Παπακυριάκου

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Branded Content Manager: Ελεάνα Κηπουρού

Διευθυντής Σύνταξης : Μάκης Σιάρκος

Επικεφαλής Πολιτικού Ρεπορταζ: Βασίλης Σκουρής

Πολιτικό Ρεπορτάζ: Φοίβος Κλαυδιανός, Αποστόλης Χονδρόπουλος

Εργασιακό & Ασφαλιστικό Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Κλειδαρά

Δικαστικό ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Κοινoβουλευτικό ρεπορταζ: Στέφανος Σίσκος

Επιχειρηματικό ρεπορταζ: Θανάσης Κουκάκης

Συντάκτης αυτοκινήτου: Γιάννης Τσιρογιάννης

Επιστημονικό Ρεπορτάζ: Βασιλική Μιχοπούλου

Ελεύθερο Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Newsroom: Γεωργία Μισεμικέ, Μυρτώ Αρετάκη, Ιουλία Ράπτη, Κωνσταντίνα Ντουντούμη, Σοφία Ζιώγου, Ρούλα Βλασσοπούλου

Επιστημονικοί Συνεργάτες: Γιάννης Καρούζος, Γιάννης Μαυρωνας. 

Ιδιοκτησία: Opinionpost AE

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Διεύθυνση: Κλεάνθους 8 – 16346 Ηλιούπολη Αττικής

Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2024 - 13:01

Οι ειδήσεις τώρα