Πολιτική

Τελικός Conference League: Μπάρμπεκιου ο Μητσοτάκης, στο γήπεδο Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

Τελικός Conference League: Μπάρμπεκιου ο Μητσοτάκης, στο γήπεδο Κασσελάκης και Ανδρουλάκης
Όπως είναι φυσικό οι πολιτικοί αρχηγοί δεν γίνεται να χάσουν το... ιστορικό ματς του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση του Europa Conference League στην «ΑΕΚ Αρένα»

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης με το διαιτητή να σφυρίζει την έναρξη του μεγάλου τελικού του Conference League στις 22:00.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περίπου 30.000 φίλαθλοι, καθώς και αρκετοί παλιοί προπονητές και σπουδαίοι παίκτες του «Θρύλου» ενώ ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα παρευρεθεί στον αγώνα με μία ομάδα 30 σημαντικών παικτών. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι είναι Ολυμπιακός, θα προτιμήσει το βράδυ τη βολή του σπιτιού του. Οι πληροφορίες θέλουν το πρωθυπουργό να διοργανώνει μια μικρή συνάθροιση με συνοδεία.. μπάρμπεκιου.

Από την άλλη, οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα βρεθούν στο γήπεδο - κι αυτό αν και είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ το ίδιο αποκάλυψε πως θα κάνει κι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα από Θύρα φιλάθλων με παρέα του κι όχι από την θύρα των VIP.

Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε πως θα πάει στον τελικό γιατί ο γιος του είναι ο Ολυμπιακός και θέλει να δει live τον αγώνα.

«Ήδη πάμε πολύ καλά. Κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την EuroLeague μετά από χρόνια, μακάρι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση να πάρει μια ελληνική ομάδα ένα πρωτάθλημα ευρωπαϊκό και να είναι η φετινή χρονιά μια πολύ πετυχημένη για τον ελληνικό αθλητισμό», σημείωσε.

Απέφυγε ωστόσο να κάνει πρόβλεψη για τον τελικό: «Εγώ είμαι πιο πολύ μπασκετικός, δεν έχω δει τη Φιορεντίνα. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει δυο φορές. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός και πιστεύει ότι θα το πάρει».