Πολιτική

Φάμελλος: Απογοητευτική η παρουσία Μητσοτάκη στη Βουλή

Φάμελλος: Απογοητευτική η παρουσία Μητσοτάκη στη Βουλή Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σωκράτης Φάμελλος από το βήμα της Βουλής συνέχισε την επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας «απογοητευτική την παρουσία του».

«Επιβεβαιώνεται η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για αυτή τη συζήτηση. Ήταν αποκαλυπτική. Απογοητευτική η παρουσία κυρίου Μητσοτάκη. Περιμέναμε έστω και τελευταία στιγμή να πάρετε κάποια πρωτοβουλία» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Κάποιες προτάσεις για την ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Τίποτα. Μόνο μία επιστολή κατόπιν εορτής και χωρίς αντίκρισμα και παραλήπτη» πρόσθεσε. «Εμείς μετά την εκλογή του νέου προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη επιβεβαιώσαμε ότι αυτό το θέμα είναι η προτεραιότητα της κοινωνία και απαιτούνται παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Δουλέψαμε την πρότασή μας και την παρουσίασε ο ίδιος στις 12 Μαρτίου και καταθέσαμε ως ΚΟ και πρόταση νόμου την 1η Μαΐου».

Ο Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε και την αναφορά στην ανάρτηση Κασσελάκη για τις τιμές ελαιόλαδου λέγοντας πως «για να σας επισημάνω πρώτα από όλα ότι εσείς είστε ο ελεγχόμενος. Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κάνατε κριτική για ανόμοια σύγκριση τιμών ελαιολάδου, χωρίς να προσέξετε ότι και τα δύο προϊόντα είναι βιολογικό λάδι 10,69 στη Γερμανία και 15,17 στη Γερμανία.

»Σας απάντησε με ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και σας την καταθέτω για να κάνετε κάτι και να μην περιορίζεστε σε ανέξοδα σχόλια. Αλλά αλήθεια δεν περίμενα εσείς ένας μεγάλος ελαιοπαραγωγός με τόσες επιδοτήσεις να κάνετε τέτοιο λάθος με τις τιμές του βιολογικού ελαιόλαδου. Η δική μας πρόταση είναι ξεκάθαρη» είπε μεταξύ άλλων.

«Ξέρετε πόσο κοστίζει να αρρωστήσεις και να πάρεις φάρμακα με συνταγογράφηση;» διερωτήθηκε σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ο Σωκράτης Φάμελλος. «33 ευρώ για 2 augmentin, 2 depon & 1 spray. Αλλά στους υπόλοιπους τομείς πάμε καλά;».

«Σας θέσαμε όμως και σοβαρά ερωτήματα που δεν απαντήσατε» συνέχισε ο Σωκράτης Φάμμελος σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περίμενε ένα σχόλιο.