Παιδεία

Results.it.minedu.gov.gr: Άνοιξε η εφαρμογή - Δείτε τα αποτελέσματα Πανελληνίων

Results.it.minedu.gov.gr: Άνοιξε η εφαρμογή - Δείτε τα αποτελέσματα Πανελληνίων
Άνοιξε η πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr για τα αποτελέσματα πανελληνίων καθώς λιγο πριν τις 13:00 μ.μ και ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.

Ταυτόχρονα απεστάλησαν με sms στο κινητό σε όσους μαθητές το έχουν δηλώσει και θα αναρτηθούν και σε πίνακες στα σχολεία της χώρας.

Δειτε - Τα αποτελέσματα πανελληνίων 2021

Η πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr βρίσκεται έτοιμη για να ανοίξει και η αγωνία για τους μαθητές των Πανελληνίων 2021, μετά από σχεδόν έναν μήνα, έφτασε στο τέλος της.

Τα αποτελέσματα των πανελληνίων πρόκειται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας και συγκεκριμένα σε λιγότερο από 3 ώρες.

Όλοι οι μαθητές θα μάθουν σε λίγο τις βαθμολογίες τους και θα μπορούν να συγκρίνουν τα μόρια τους και με τις περσινές βάσεις 2020.

Υπάρχουν τρεις τρόποι που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες:

  • Μέσω SMS για όσους έχουν κάνει σχετική αίτηση στο gov.gr
  • Μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στο results.it.minedu.gov.gr
  • Αναρτημένα σε πίνακες στα σχολεία των μαθητών

*Να σημειώσουμε πως ο προγραμματισμός του υπουργείου Παιδείας, είναι να ολοκληρωθούν και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων στο διάστημα 14 -16 Ιουλίου έτσι ώστε να ανακοινωθεί αμέσως μετά και η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που θα διαμορφωθεί ανά Πανεπιστημιακό Τμήμα τμήμα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα:

reuslts45

«Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή 9-7-2021, μετά τη 1.00 μ.μ.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην παρούσα ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς»