Life

5X5 Σπέσιαλ: Βαγγέλης Περρής vs Γρηγόρης Μπάκας

5X5 Σπέσιαλ: Βαγγέλης Περρής vs Γρηγόρης Μπάκας
Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:00, φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται σε νέα ώρα και με σπέσιαλ διάθεση, σε ένα ακόμα νυχτερινό «5X5» Σπέσιαλ.

Ο Θάνος Κιούσης μας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τους αγαπημένους Βαγγέλη Περρή και τον Γρηγόρη Μπάκα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό.

Αρχηγός για τους «Γλεντζέδες» είναι ο Βαγγέλης Περρής  και απέναντί του για τους «Πατρινέλες» βρίσκεται ο Γρηγόρης Μπάκας, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό. Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ ο Βαγγέλης Περρής τραγουδάει με τουμπερλέκι σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, με τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Θάνο Κιούση να συμμετέχουν στο γλέντι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.  Ο Βαγγέλης έχει έρθει με άγριες διαθέσεις για τη νίκη, αλλά και… για το σακάκι του Θάνου! Ο Θάνος, από την άλλη, έχει κάποιο απωθημένο με τον Βαγγέλη, που χρονολογείται πολύ παλιά και συγκεκριμένα στην 1 η χρονιά του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», όπου κάπως είχαν συναντηθεί οι δυο τους.

Πόσες φορές τον χρόνο πάει στο αεροδρόμιο ο Γρηγόρης Μπάκας και γιατί δεν βγάζει ποτέ τις κάλτσες του; Πού θα ταξίδευε ο Βαγγέλης Περρής μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι δύο αρχηγοί, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:00, θα μας αποκαλύψουν πολλά και ενδιαφέροντα και θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο.

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=spAT8eHW1DQ}