Life

«Τρελάθηκε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την νίκη του Παναθηναϊκού και αποχώρησε από το πλατό!

«Τρελάθηκε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την νίκη του Παναθηναϊκού και αποχώρησε από το πλατό!
Επικός πανηγυρισμός από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο TV QUEEN για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του κυπέλλου στο Europa League.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε από την έναρξη της εκπομπής την αγωνία του για την έκβαση του αγώνα και όταν έμαθε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα, σηκώθηκε και ξεσήκωσε το πλατό με τους πανηγυρισμούς του.

Ο Τάσος Τρύφωνος από την κριτική επιτροπή ενημέρωσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πως ο αγώνας τελείωσε και ο Παναθηναϊκός μετά από δώδεκα χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague για 7η φορά στην ιστορία του.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Κατερίνα Γκαγκάκη Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε «το πήραμε;» και όταν άκουσε το ναι, πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να πανηγυρίζει ξέφρενα.

«Eίμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό, μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρό του! Μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός νωρίτερα ήρθε τρίτος κέρδισε τη Φενέρ και εμείς κερδίζοντας τη Ρεάλ είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για 7η φορά! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή. Το πήραμε ρε! Σλούκα αγόρι μου πού είσαι; 7η φορά πρωταθλητές Ευρώπης», φώναζε συνεχώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν σταματούσε να περπατάει μέσα στο πλατό.

«Αυτό και αν ήταν έκτακτο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία κοιτούσε αποσβολωμένη τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πανηγυρίζει, κάνοντας λόγο για σουρεάλ καταστάσεις.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς ο Μικρούτσικος αποχώρησε από το πλατό, ενώ επανήλθε λίγο αργότερα ζητώντας μάλιστα από την παραγωγή να πάρει άδεια προκειμένου να πάει στην Ομόνοια και να πανηγυρίσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο την κατάκτηση του κυπέλλου.