Life

Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε η Φαίη Σκορδά, «ήταν υπέροχος μπαμπάς»

Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε η Φαίη Σκορδά, «ήταν υπέροχος μπαμπάς» Φωτογραφία: instagram
Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην εκπομπή της σήμερα, μία εβδομάδα μετά την απώλεια του πατέρα της.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Ο πατέρας της, Δημήτρης, απεβίωσε τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας στον ύπνο του, λόγω καρδιακής ανακοπής.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: 

«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνει ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και επειδή όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε τον χρόνο.Και έχοντας εσάς προχωράμε.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή και υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

Η φωτογραφία που ανέβασε με τον πατέρα της

«Μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φαίη Σκορδά.