Ελλάδα

Βίντεο: Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ - Διασκέδασαν στη σουίτα του νυχτερινού κέντρου

Βίντεο: Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ - Διασκέδασαν στη σουίτα του νυχτερινού κέντρου
Μαζί με τον σύζυγό του πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ, διασκεδάζοντας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό του αγώνα για τις ευρωεκλογές και μαζί με τον σύζυγό του πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ, διασκεδάζοντας στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

lebi_99af2.jpg

Βίντεο δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης και σε αυτό φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του δημοφιλούς τραγουδιστή από τη σουίτα του νυχτερινού κέντρου.

{https://www.youtube.com/watch?v=60cq8bGgXLk}

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και στον πολύ γνώριμο γι’ αυτόν χώρο του Fantasia όπου στο παρελθόν έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία με ρεκόρ επισκεψιμότητας. Δίπλα του η Λένα Ζευγαρά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι»: «Συγκινούμαι και γι’ αυτό επέλεξα να είμαι στον χώρο που ξεκίνησα. Θέλω να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι για όλους αυτούς που αγαπηθήκαμε. Είναι αγχωμένος περισσότερο για τους άλλους. Εγώ ένα μικρόφωνο θέλω μόνο».

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε και η Λένα Ζευγαρά. «Τιμή μου που βρίσκομαι πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό,. Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης όπου χιλιάδες κόσμος τον ακολουθεί. Είναι μία πολύ ωραία δουλειά που ανυπομονούσαν να την μοιραστώ με τον κόσμο».