Ελλάδα

Χαλκίδα: «Η ώρα της αλήθειας» - Στον ανακριτή σήμερα η 39χρονη, τι θα ισχυριστεί

Χαλκίδα: «Η ώρα της αλήθειας» - Στον ανακριτή σήμερα η 39χρονη, τι θα ισχυριστεί
Έφτασε η ώρα όπου η 39χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή, για τη στυγερή δολοφονία στη Χαλκίδα. Όλα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της.

Σήμερα (24/01), αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή η 39χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 43χρονου στη Χαλκίδα το προηγούμενο Σάββατο. Οι κατηγορίες που την βαρύνουν περιλαμβάνουν ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δικηγόρος της 39χρονης κατηγορούμενης στη Χαλκίδα, Θεμιστοκλής Κωνστιλίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο Mega, αναφερόμενος στην υπόθεση.

Ανέφερε τα επιχειρήματα που θα υποστηρίξει η γυναίκα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και των εισαγγελικών ανακριτικών εξετάσεων.

Σημείωσε πως η κατηγορούμενη δε θα κάνει λόγο στα φαινόμενα κακοποίησης από πλευράς άνδρα της, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια δείπνου με την οικογένεια του 43χρονου και έχει ήδη καταγγείλει.

Επιπλέον, ενδέχεται να μιλήσει για την ψυχιατρική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της υπόθεσης.

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, αναφέρθηκε σε ένα SMS της 39χρονης από το οποίο προκύπτουν πιέσεις προς το θύμα.

«Τέλος 2021, αρχές 2022 έρχονται στο γραφείο μου το θύμα μαζί με την σύζυγό του. Το θύμα μου λέει ότι δέχεται τρομερή πίεση από μία γυναίκα και σύζυγο του καλύτερου φίλου του. Πίεση με μηνύματα ενώ εκείνος της έλεγε "άσε με ήσυχο". Ήταν εμμονική», είπε.  Στη συνέχεια ο δικηγόρος αναφέρει ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτική σχέση ή συνεύρεση μεταξύ τους.

«Τότε λοιπόν, ο 43χρονος, μετά από συμβουλή δική μου, κάλεσε τον φίλο του και σύζυγό της και του είπε "κάνε κάτι". Τότε άρχισε το μαρτύριο της κατηγορούμενης από τον σύζυγό της. Αρχίζει η κακοποίησή της. Εκτίμησή μου ότι αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία του εγκλήματος. Ή ήθελε να εκδικηθεί το θύμα, που αποκάλυψε στον άντρα της αυτό που η ίδια έκανε. Βρέθηκε μήνυμα στο κινητό του θύματος, "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία". Αν υπήρξαν νεότερες απειλές ή επιθέσεις, θα το δείξουν το άνοιγμα των κινητών», κατέληξε ο δικηγόρος.