Πολιτική

Μαίνεται ο «πόλεμος» Στίγκα - Κατσιβαρδά: Μήνυση κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Μαίνεται ο «πόλεμος» Στίγκα - Κατσιβαρδά: Μήνυση κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς υπέβαλε πριν από λίγο μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τα μέλη και τους βουλευτές του κόμματός του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Κατσιβαρδά, Βασίλης Καπερνάρος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι έχει υποβληθεί αίτημα, προκειμένου η Γεωργία Αδειλινη να καλέσει εκ νέου τον κ. Στίγκα, ωστόσο, το απέρριψε.

Ο κ. Κατσιβαρδας που αποχώρησε απο τους «Σπαρτιάτες», μετά από σύγκρουση με το Βασίλη Στίγκα και ανεξαρτητοποιήθηκε, υποστηρίζει στη μήνυσή του ότι ο προεδρος των «Σπαρτιατών» έχει προβεί σε εσφαλμένες και ψευδείς καταγγελίες για ενέργειες του ιδίου και άλλων μελών του κόμματος.

Σε δηλώσεις του επισήμανε πως πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει. «Είναι μόνο η αρχή θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα» τόνισε ο κ. Κατσιβαρδάς.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο κ. Στίγκας είχε προχωρήσει σε δημόσιες καταγγελιες για πρακτικές εντός του κόμματος, τυπου cosa nostra και για εκβιασμούς με φόντο τη κρατική χρηματοδότηση του κόμματος.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την εισαγγελική παρέμβαση της κ. Αδειλινη, τη διενέργεια ποινικής έρευνας από την ίδια και πλέον όλοι οι βουλευτές του κόμματος και οι 11 (με τον ανεξάρτητο Κατσιβαρδά) ελέγχονται ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογικού σώματος.