Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Πανελλήνιες 2024 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης
Οι μαθητές ΕΠΑΛ διαγωνίζονται και σήμερα σε μαθήματα ειδικότητας για τις Πανελλήνιες 2024 - Πού θα δείτε τα θέματα που έπεσαν

Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας κάθονται σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου στα θρανία για να εξεταστούν στο τέταρτο κατά σειρά πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα στο πλαίσιο των Πανελληνίων 2024 και για ακόμη μια φορά θα διαγωνιστούν σε μαθήματα ειδικότητας. 

Πανελλήνιες 2024: Τι να προσέξουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις στα σημερινά μαθήματα ειδικότητας

πανελληνιεσ 2024 επαλ ειδικοτητα

Δείτε πρώτοι τα σημερινά θέματα των ΕΠΑΛ σε  Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Η ανακοίνωση των θεμάτων στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν οι υποψήφιοι θα γίνει λίγο μετά τις 10 το πρωί από την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα δημοσιευθούν από το Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις 

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Tο πρόγραμμα Πανελληνίων 2024 για τα ΕΠΑΛ 

Βάσει του προγραμματισμού από πλευράς Υπουργείου, για τις Πανελλήνιες 2024 ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, υπολείπονται τα εξής μαθήματα:

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών,

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης II (ΜΕΚ ΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024: Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων