Μια ομελέτα το πρωί είναι ιδανική για ένα τέλειο ξεκίνημα.
Η ομελέτα, αν και είναι ένα πιάτο που δύσκολα θα καταστραφεί, δεν είναι εύκολο να απογειωθεί γευστικά.
Πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες με αστέρι Michelin, έχει μερικές συμβουλές για το πώς να τελειοποιήσετε το πιάτο.
Σε ένα σύντομο βίντεο στο YouTube με τίτλο «Γιατί τα αυγά εστιατορίου είναι καλύτερα» μοιράστηκε μερικές συμβουλές για το πώς να κάντε την ομελέτα να έχει μεταξένια, νόστιμη υφή.
Στην αρχή είπε πως ένα κομμάτι βούτυρο βοηθάει.
Ο πρώην σεφ συμβουλεύει να σπάσουμε έξι αυγά σε ένα τηγάνι και να προσθέσουμε ένα κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ.
Σε μέτρια φωτιά, συνεχίστε να ανακατεύετε τα αυγά σας, φροντίζοντας να φτάσετε στον πάτο και στα πλάγια.
Στη συνέχεια, προσθέστε τρεις κουταλιές της σούπας βούτυρο και ανακατέψτε.
Σταματήστε το μαγείρεμα μόλις σφίξουν τα αυγά και αποσύρετέ τα από τη φωτιά αν παρατηρήσετε ότι μαγειρεύονται πολύ γρήγορα.
Τέλος, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και θα έχετε κρεμώδη αυγά που έχουν γεύση σαν να είναι από εστιατόριο.
{https://www.youtube.com/watch?v=SQxq5eYrCQw}
Πηγή Huffington Post





























