Life

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στο «Πες τη Λέξη»: Έχασε 154.500 ευρώ για μια λέξη - Άφωνοι όλοι

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στο «Πες τη Λέξη»: Έχασε 154.500 ευρώ για μια λέξη - Άφωνοι όλοι
Απίστευτη προσπάθεια έκανε ένας παίκτης στο «Πες τη Λέξη». Τα πήγε φοβερά μέχρι την τελευταία ερώτηση.

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε στη συχνότητα της ΕΡΤ1 με την εκπομπή «Πες τη Λέξη».

Οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στον μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη».

Απίστευτη ήταν η προσπάθεια που έκανε ένας παίκτης στο «Πες τη Λέξη» το Σάββατο (25/5), όπου έχασε τα 154.500 ευρώ για μια λάθος λέξη. Ο Λευτέρης έφτασε μέχρι την τελευταία δοκιμασία έχοντας στη διάθεση του 143 δευτερόλεπτα για να διεκδικήσει 154.500 ευρώ!

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω με τα χρήματα αν κερδίσω απόψε. Σίγουρα οι υποχρεώσεις και το μέλλον του παιδιού μου θα είναι το κριτήριο για την αξιοποίηση αυτών των χρημάτων. Τα ταξίδια είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να περάσω αυτή την αγάπη και στην κόρη μου οπότε μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί προς ένα ταξίδι» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης λίγο πριν ο Γιώργος Καραμίχος δώσει το σήμα έναρξης για τον τελευταίο γύρο ερωτήσεων.

Στο πλατό της εκπομπής «Πες τη λέξη» βρίσκονταν σε αυτό το επεισόδιο ο Κώστας Φραγκολιάς, η Κρυσταλλία Κεφαλούδη, η Μάρα Δαρμουσλή και η Μάκης Κατσανέας. Άπαντες ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον φιναλίστ ο οποίος και τα πήγε φοβερά μέχρι την τελευταία ερώτηση.

«Ι… Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης σε αυτό το άθλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού για να απαντήσει ο παίκτης, απομένοντας μόνο 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι, «ιστιοσανίδα». Ακολούθησαν επιφωνήματα με τον παίκτη να μοιάζει να μην μπορεί να πιστέψει πως δεν είπε την σωστή λέξη στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. «Ήμουν μεταξύ ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας! 50 – 50 ήμουν» αναφώνησε ο Λευτέρης.