Ελλάδα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Βίντεο καταγράφει τον δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη Κυριακή

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Βίντεο καταγράφει τον δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη Κυριακή
Λίγο πριν τη γυναικοκτονία, ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής αποτυπώνεται σε βίντεο να έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και να την παρακολουθεί.

Βίντεο δείχνει τον 39χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους να παρακολουθεί την 28χρονη Κυριακ΄ή έξω από το σπίτι της, λίγη ώρα πριν την δολοφονήσει έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο 39χρονος δράστης παρακολουθούσε την 28χρονη Κυριακή τα τελευταία 24ωρα πριν την αφαιρέσει τη ζωή μαχαιρώνοντάς την.

Στο βίντεο, φαίνεται ο γυναικοκτόνος στις 9.12 μ.μ τη Δευτέρα να παρακολουθεί την 28χρονη όταν η ίδια επέστρεφε σπίτι της. Η Κυριακή, αφού χώρισε με τον πρώην σύντροφο της, είχε νοικιάσει τον τελευταίο 1,5 μήνα ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή το οποίο ήταν και κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε με το μαχαίρι 

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο Α.Τ. της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί. Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μ. από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η 28χρονη εξήλθε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ενώ το θύμα εκείνη τη στιγμή επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.