Ελλάδα

Κορίτσι του My Style Rocks αποκάλυψε πως είναι διεμφυλική: «Γεννήθηκα σε λάθος σώμα»

Κορίτσι του My Style Rocks αποκάλυψε πως είναι διεμφυλική: «Γεννήθηκα σε λάθος σώμα»
«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, αυτό σημαίνει πως είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», είπε συγκινημένη η Νικολίνα προχωρώντας σε ένα coming out που γεμίζει με θάρρος και δύναμη χιλιάδες νέους που παλεύουν με την ταυτότητά τους.

Coming out ως τρανς γυναίκα έκανε ένα κορίτσι μόλις 20 χρονών στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Η Νικολίνα Νικολούζου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την φιλομετάβασή της, όταν κλήθηκε - όπως και οι υπόλοιπες παίκτριες του διαγωνισμού - να φέρει ένα look εμπνευσμένο από την παιδική της ηλικία.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Αγαπητοί τηλεθεατές θέλω να σας πω μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών.

»Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου και με τη στήριξή τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε η διαδικασία της φυλομετάβασής μου.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και την στήριξη των γονιών μου και της οικογένειάς μου και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ».

«Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που μου αξίζει»

«Ο λόγος που το μοιράζομαι είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% του εαυτού μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει να διεκδικώ τα όνειρά μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα τα οποία παλεύουν για την ταυτότητά τους, να διεκδικούν για τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, να είναι fighters και να κυνηγούν τους στόχους τους [...]

»Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει και κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που μου αξίζει πραγματικότητα», είπε απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό.

«Νιώθω ότι στη ζωή μου έχω κερδίσει το λαχείο με την οικογένεια που έχω, και επειδή έχω σταθεί πάρα πολύ προνομιούχα με την αγάπη που έχω δεχτεί και τη στήριξη που δέχομαι μέχρι και σήμερα, ένιωθα ότι το οφείλω σε κορίτσια σαν εμένα να δείξω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, γιατί δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, ούτε έρχομαι εδώ για να αποδείξω κάτι για τη θηλυκότητά μου. Όχι, έρχομαι εδώ για να δείτε τις ικανότητές μου ως άνθρωπος», σημείωσε.