Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο Τσαρούχας με πέντε νέες καταγγελίες

Στον εισαγγελέα ο Τσαρούχας με πέντε νέες καταγγελίες
Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας προκειμένου να καταθέσει νέα στοιχεία για τα τεκταινόμενα στο χώρο του θεάματος που έφτασαν στα χέρια του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ προσκόμισε στον αρμόδιο εισαγγελέα πέντε νέες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί σε βάρος ηθοποιών στο Σωματείο και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας.

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. Εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ.Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας» τόνισε ο κ. Τσαρούχας σε δήλωση του και συνέχισε: «Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».