Αθλητισμός

Final 4 Euroleague - Μπαρτζώκας: Το 2009 ήμουν στο Βερολίνο ως οπαδός του Ολυμπιακού

Final 4 Euroleague - Μπαρτζώκας: Το 2009 ήμουν στο Βερολίνο ως οπαδός του Ολυμπιακού Φωτογραφία: EUROKINISSI/ KLODIAN LATO
«Έχουμε μαχητές στην ομάδα, δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου για το final 4 της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει βρεθεί πολλές φορές στο Βερολίνο. Το 2009, είχε παρακολουθήσει το Final 4 της Euroleague ως οπαδός του Ολυμπιακού. Φέτος, ελπίζει να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις, με την κατάκτηση του τίτλου.

«Ήμουν εδώ και το 2009 ως οπαδός του Ολυμπιακού, βλέποντας τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Το Βερολίνο είναι φανταστικό. Ελπίζω πως φέτος θα δημιουργήσω διαφορετικές αναμνήσεις με την κατάκτηση του τίτλου», δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 της Euroleague, πριν από τον ημιτελικό της Παρασκευής (22:00), κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχουμε τρομερό κίνητρο που βρισκόμαστε εδώ, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για ό,τι έγινε πέρυσι, αυτό μας φτάνει. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως πάντα», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

{https://www.instagram.com/p/C7UIgYltoi9/}

«Στην ομάδα έχουμε μαχητές, τους οποίους εμπιστευόμαστε απόλυτα», συμπλήρωσε. «Χάσαμε σπουδαίους παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος είναι πάλι εδώ. Δημιουργήσαμε μια ομάδα ανθρώπων που πάλεψε σκληρά και αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται, πόσο ταπεινοί πρέπει να είναι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού που φτάνει σε Final Four για τρίτη σερί σεζόν. Τις δύο προηγούμενες χρονιές χάσαμε δύο αγώνες στο σουτ. Αν μπορώ να πω ότι έχουμε ένα μυστικό είναι πως έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές, που παίζουν για τον διπλανό τους και νοιάζονται», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Δεν βλέπουμε κάποιο video με τα buzzer beater του Μίτσιτς ή του Γιουλ. Αν με ρωτάτε, θα πω στους παίκτες να μην ξαναδώσουν στον Γιουλ το δικαίωμα να πάει από δεξιά με ντρίμπλα. Ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έχω χάσει πάλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο από τη Ρεάλ... με πανομοιότυπο καλάθι του Γιουλ», επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ξέρουμε πως έγινε viral το καλάθι που έβαλε πέρυσι. Δεν χρειάζεται να τους δείξουμε κάτι, απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ας ελπίζουμε πως στο τέλος θα είμαστε πάλι εκεί, αλλά πιο τυχεροί», συμπλήρωσε.

{https://www.instagram.com/p/C7TwqNQNXD-/}