Πολιτική

Εύα Καϊλή: Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου

Εύα Καϊλή: Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου Φωτογραφία: ΑΠΕ
«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά» δήλωσε η Εύα Καϊλή, αρκετούς μήνες μετά την αποφυλάκισή για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Qatargate.

Η Εύα Καϊλή φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν και περνά πολύτιμο χρόνο με την κόρη της, την οποία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 «ξενάγησε» στην Ευρωβουλή για να χαρεί το δέντρο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μεγάρου.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι η κυρία Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά το χωρισμό η κόρη της δε στερείται καθόλου τον πατέρα της.

«Καμία επαφή» με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Εύα Καϊλή ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε για το παιδί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μπορεί να ταξιδέψει σύντομα στην Ελλάδα, ίσως και την περίοδο των γιορτών.

«Η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομά της βολεύει για να τη στοχοποιούν»

Στο μεταξύ, σε δήλωσή του σε μέσο του Βελγίου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ξεκαθάρισε εκ νέου πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν.

«Τα χρήματα είναι του Παντσέρι»

«Παρά το γεγονός ότι ο Αντόνιο Παντσέρι λέει ψέματα και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό, η Εισαγγελία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτρέψει τη σύλληψη της Βελγίδας ευρωβουλευτού Μαρίας Αρένα. Μέσα στο φάκελο της δικογραφίας, βλέπουμε ότι τα χρήματα είναι του Παντσέρι. Η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, παρά το γεγονός ότι το όνομά της βολεύει για να τη στοχοποιούν και για να δημιουργούνται τίτλοι, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι το Βέλγιο πολεμάει τη διαφθορά.

Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι από τη Βελγική Δικαιοσύνη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Εύα Καϊλή και να πουν ότι έκαναν λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί.