Οικονομία

Ο καύσωνας μπλοκάρει τις παραγγελίες μέσω efood, πού και πότε θα αναστέλλονται

intime intime
Μέτρα για τον επικείμενο καύσωνα παίρνει το efood προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια των αντίξοων συνθηκών που θα επικρατήσουν ενόψει του καύσωνα Κλέων.

Συγκεκριμένα -και ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων- το efood θα αναστέλλει προληπτικά, κατά τόπους, την παραγγελιοληψία και τις παραδόσεις, για τα χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Σε περίπτωση αναστολής της λειτουργίας της υπηρεσίας διανομής delivered by efood, οι χρήστες κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή θα ενημερώνονται σχετικά. Αντίστοιχα, οι διανομείς θα πληροφορούνται μέσα από το riders app για τις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας, με την πληροφορία να ανανεώνεται δυναμικά, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, σε όλα τα efood markets, θα διανέμονται δωρεάν μπουκαλάκια με νερό για τους διανομείς του efood, ενώ έχει ήδη ενσωματωθεί στο riders app, πληροφοριακό υλικό με συμβουλές αντιμετώπισης των υψηλών θερμοκρασιών.