Life

Ανθή Βούλγαρη: «Δεν εκτιμώ τους πάντες στην τηλεόραση»

Ανθή Βούλγαρη: «Δεν εκτιμώ τους πάντες στην τηλεόραση»
Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλα.

Για την τηλεόραση, το ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη, την εκπομπή της και για άλλα πολλά μίλησε η Ανθή Βούλγαρη στο Στούντιο 4. 

«Η τηλεόραση είναι κάθε μέρα εξέταση. Δεν είναι αγχωτικό. Όπως ο κάθε άνθρωπος πάει καθημερινά στη δουλειά του. Η παρουσίαση δεν είναι ντύνομαι, βάφομαι και βγαίνω. Πρέπει να είσαι διαβασμένος, να έχεις μια σφαιρική άποψη και αντίληψη των πραγμάτων. Πρέπει να πιάνεις τον παλμό της κοινωνίας. Όλα τα λάθη τα πιάνει ο κόσμος αλλά είναι και λογικό να κάνεις λάθη, είμαστε άνθρωποι. Ο κόσμος δεν συγχωρεί αυτόν που πιστεύει ότι τα ξέρει όλα. Δεν είναι κακό να έχεις άποψη αλλά να επιμένεις ότι είναι και σωστή, να την επιβάλεις. Δεν πρέπει να ταυτιστούν οι απόψεις όλων!». είπε η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για το αν τους εκτιμάει όλους στον χώρο της τηλεόρασης.

«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αλήθεια σου. Εγώ είχα δάσκαλο τον Πασσαλάρη και μας έλεγε 'βγάλτε την αλήθεια σας'. Η αλήθεια φαίνεται και το γυαλί μπορεί να είναι απόμακρο αλλά έρχεται τόσο κοντά, τόσο μέσα στον τηλεθεατή. Και από τη μικρή μου εμπειρία αυτό έχω καταλάβει. Δεν τους εκτιμώ όλους στην τηλεόραση, δεν με αφορά η γνώμη τους. Δεν εκτιμώ τους πάντες!» συνέχισε.

Η γνωστή παρουσιάστρια απαάντησε και για το αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ σεξισμό στην δουλειά της απο τον οποιοδήποτε.

«Δεν θα έλεγα ότι έχει απαξιωθεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου, έχει αλλάξει. Θεωρεί ο κόσμος ότι είμαστε μέρος ενός συστήματος. Εγώ θα πω ότι δεν είμαστε όλοι. Υπάρχουμε δημοσιογράφοι που προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί όσο μπορούμε. Είμαστε δημοσιογράφοι που προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να είμαστε αντικειμενικοί, να είμαστε στο ρεπορτάζ και νομίζω ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Έχω τσακωθεί με τηλεθεατή δημοσίως γιατί μου είχε πει “πήγε να πλύνεις τα πιάτα σου σπίτι σου”. Μου έχει συμβεί κι αυτό! Του είπα “δεν θέλω να πλύνω τα πιάτα μου τώρα, δουλεύω. Θα πάω μετά”. Άνοιγα πιο συχνά διάλογο, τώρα δεν είναι τόσο επικριτικά τα σχόλια. Είναι απίστευτο ότι σε επηρεάζει το αρνητικό σχόλιο ενώ μπορεί να έχεις δέκα θετικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε αυτό που δεν είναι κοντά σε εμάς. Όταν είναι κάτι καινούργιο επαναστατούμε μέχρι να το συνηθίσουμε. Ως γυναίκα αντιμετώπισα σεξισμό στην αρχή! Δεν ξέρω αν το πιστεύουν ή για να σε θυμώσουν ή να ασχοληθείς μαζί τους. Αλλά η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι όταν ένας άνθρωπος ξέρει τι θέλει να κάνει, όλα τα άλλα γύρω είναι σειρήνες»

Τέλος, η Ανθή Βούλγαρη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την περιπέτεια ΄με την υγεία της και ποια ήταν τα συμπτώματα που την έκαναν να το καταλάβει.

«Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, έλεγα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη. Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση. Είχα ένα μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι καλά και με τον σύντροφό μου. Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους» ανέφερε.