Life

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω φάει μαχαιρώματα από τους ανθρώπους που είχα δεξί χέρι»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω φάει μαχαιρώματα από τους ανθρώπους που είχα δεξί χέρι»
Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί, τη νεύρωση στομάχου που έπαθε και το φιλανθρωπικό της έργο.

Η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, μίλησε για το χωρισμό της από μία πολυετή σχέση ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προδοσία που ένιωσε μέσα στην ίδια της την επιχείρηση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, τονίζοντας ότι πέρασαν δύσκολα οικονομικά, ενώ ακόμα ξεχρεώνουν κάποια δάνεια που είχαν πάρει.

«Ήμουν σε σχέση 10 χρόνια. Για το χωρισμό φταίω εγώ. Όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα... Εκείνον τον άνθρωπο μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Εγώ ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο, διάβαζα υπερβολικά και δεν βλεπόμουν. Εκείνος ήταν ο γόης του χωριού. Μου έστελνε ανελλιπώς αρκουδάκια και λουλούδια και μου έγραφε -Θοδωρής» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά για τις προδοσίες που έχει βιώσει, η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε ότι: «Θα προσπαθούσα να φορέσω μια πανοπλία για τους οικείους μου. Τα μαχαιρώματα που έχω φάει από τους ανθρώπους που είχα δεξί χέρι, πονάνε περισσότερο. Φτάνουν πιο εύκολα στην καρδιά. Μιλάμε για πολύ δυνατό κλέψιμο. Τον έχεις μέσα στον σπίτι σου και σε κλέβει, ενώ του τα δίνεις έτσι κι αλλιώς. Έχω πονέσει πολύ από τους ανθρώπους. Μας πονάνε οι γύρω μας, αυτοί που ανοίξαμε τον πυρήνα μας, όχι ο έξω κόσμος που μας λατρεύει».

Στη συνέχεια, η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για της οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν προέρχεται από εύπορο σπίτι. Συγκεκριμένα είπε ότι:

«Πέρασε πάρα πολύ δύσκολα η οικογένειά μου οικονομικά, γιατί τις εποχές που έδιναν πολλά δάνεια, ο μπαμπάς έπαιξε στο χρηματιστήριο, δανείστηκε από κάποιους φίλους που δεν ήταν φίλοι και την πάτησε και εκείνος. Βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όλοι είμαστε οι άνθρωποι του μεροκάματου. Ξεχρέωνα τα δάνεια του μπαμπά, εγώ με τα αδέρφια μου και μας έχουν μείνει άλλα δύο... Είναι βαρύ όνομα το Κατσαφάδου, έχω θείο που έχει δωρίσει την κλινική Κατσαφάδου και στο νοσοκομείο Μεταξά, υπάρχει πτέρυγα 'Κατσαφάδου' αλλά έχω κάνει όλα τα επαγγέλματα, η La vie en Rose έσωσε την οικογένειά μας. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τα χρέη του μπαμπά».