Life

Μαρίνα Σάττι: Απαντά ποια θέλει να τη διαδεχθεί στη Eurovision και ποια είναι η πιο ελληνική συνήθειά της

Μαρίνα Σάττι: Απαντά ποια θέλει να τη διαδεχθεί στη Eurovision και ποια είναι η πιο ελληνική συνήθειά της
Οι απαντήσεις που έδωσε η Μαρίνα Σάττι στους διοργανωτές της Eurovision 2024, λίγες ώρες προτού ανέβει στη σκηνή για τον δεύτερο ημιτελικό.

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ποια πιστεύει ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη Eurovision.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της διοργάνωσης στο Instagram, λίγες ώρες πριν από τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε ερωτήσεις για το τραγούδι της, το βίντεο κλιπ αλλά και το ποια είναι η πιο «ελληνική» συνήθειά της.

Η τελευταία ερώτηση που απάντησε ήταν ποιος πιστεύει ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 2025. «Νομίζω η Marseaux. Σκίζει! Νομίζω ότι θα τη δείτε στη Eurovision. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου, αλλά σίγουρα θα τη δείτε», δήλωσε.

«Τρώω γιαούρτι με τα πάντα, στο πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό», είπε όταν τη ρώτησαν ποια είναι η πιο «ελληνική» συνήθειά της, αλλά αμέσως διόρθωσε την απάντησή της. «Μιλάω δυνατά, Θεέ μου, αυτό είναι», συμπλήρωσε γελώντας.

Τέλος, μιλώντας για το βίντεο κλιπ του «Zari», είπε: «Χόρευα ανάμεσα σε αγνώστους. Ο κόσμος έβλεπε ένα τρελό κορίτσι να χορεύει χωρίς να ξέρει γιατί και δίχως να ακούνε το τραγούδι».

{https://www.instagram.com/reel/C6vsBddCqRD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3efecf85-c2d3-4b10-84ef-68b1d69cb3f3}