Life

Φωτογράφος λέει ότι αναγκάστηκε να δει ερωτική επαφή της Megan Thee Stallion με άλλη γυναίκα

Φωτογράφος λέει ότι αναγκάστηκε να δει ερωτική επαφή της Megan Thee Stallion με άλλη γυναίκα Φωτογραφία: EPA/ ALLISON DINNER
Ο φωτογράφος, που συνεργαζόταν επί τέσσερα χρόνια με τη Megan Thee Stallion, έκανε αγωγή, την κατηγορεί για άδικη απόλυση και διεκδικεί αποζημίωση.

Φωτογράφος που συνεργαζόταν με τη Megan Thee Stallion υποστηρίζει σε αγωγή ότι αναγκάστηκε να δει την τραγουδίστρια να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, μέσα σε αυτοκίνητο.

Η αγωγή κατατέθηκε στο Λος Άντζελες και σε αυτή ο Εμίλιο Γκαρσία αναφέρει ότι έπειτα από νυχτερινή έξοδο στην Ίμπιζα, το 2022, ήταν σε SUV μαζί με τη σταρ όταν εκείνη άρχισε να κάνει σεξ με μία άλλη γυναίκα, δίπλα του.

Δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο, ενώ ακόμα κι αν μπορούσε, ήταν στη μέση του πουθενά, σε μια ξένη χώρα, σημειώνει στην αγωγή, σύμφωνα με την οποία ένιωσε «ντροπιασμένος, ταπεινωμένος και προσβεβλημένος» εξαιτίας του περιστατικού.

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Megan Thee Stallion του είπε να μη μιλήσει ποτέ για αυτό που είδε, τον επέπληξε και του έκανε body shaming. Ήδη ο φωτογράφος σκεφτόταν να παραιτηθεί, γιατί ήταν κακοπληρωμένος και δούλευε υπερβολικά σε ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, που γινόταν χειρότερη εξαιτίας της τραγουδίστριας.

Τα ανέφερε όλα αυτά στη συζήτησή του με τη σταρ και την επόμενη ημέρα απολύθηκε, έπειτα από συνεργασία τεσσάρων ετών. Ο φωτογράφος ήδη έχει κάνει καταγγελία για διακρίσεις στον χώρο εργασίας, σύμφωνα με το Associated Press.

Στην αγωγή στρέφεται κατά της Megan Thee Stallion, των δύο εταιρειών της και της δισκογραφικής εταιρείας της. Με αυτή διεκδικεί αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι υπέφερε συναισθηματικά και σωματικά εξαιτίας της συμπεριφοράς που αντιμετώπιζε στην εργασία του, της απόλυσής του και της σκηνής της οποίας υπήρξε μάρτυρας στο SUV.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Alex Spiro, δήλωσε ότι ο φωτογράφος προσπαθεί να «ντροπιάσει» τη Megan Thee Stallion με «αισχρές» κατηγορίες και ότι το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια.