Life

Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones

Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου κοιμήθηκε σε συναυλία των Rolling Stones Φωτογραφία: EPA
Μπορείς να κοιμηθείς σε συναυλία των Rolling Stones; Αν κάνουν αυτή την ερώτηση στην Γκουίνεθ Πάλτροου, η απάντηση θα είναι καταφατική.

Η ηθοποιός κατάφερε κάποτε να κοιμηθεί την ώρα που ο Μικ Τζάγκερ τα έδινε όλα στη σκηνή, σύμφωνα με τον Νικ Γκρίμσοου.

Ο Βρετανός παρουσιαστής ρωτήθηκε για τους διάσημους που έχει δει σε συναυλίες και θυμήθηκε αυτό το περιστατικό με την Γκουίνεθ Πάλτροου, σε εμφάνιση των «γερόλυκων» της ροκ στο O2 Arena του Λονδίνου.

«Από εκεί όπου καθόμασταν μπορούσαμε να δούμε τον Κρις Μάρτιν και την Γκουίνεθ Πάλτροου», δήλωσε στη Sun, αναφερόμενος στην ηθοποιό και τον πρώην σύζυγό της.

«Όμως, έγινε ακόμα καλύτερο, γιατί καθώς συνεχιζόταν η συναυλία, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε. Κοιμόταν βαθιά», περιέγραψε ο Νικ Γκρίμσοου. «Την ώρα που ο Μικ Τζάγκερ τα έδινε όλα, εκείνη κοιμόταν», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός- που έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου 10 ώρες κάθε βράδυ- έχει παραπονεθεί στο παρελθόν γιατί πήρε ο ύπνος τον Μπιλ Κλίντον σε προβολή της ταινίας «Emma», στην οποία έπαιζε.

«Είναι αλήθεια, ροχάλιζε ακριβώς μπροστά μου. Σκεφτόμουν “ουάου, φαντάζομαι ότι θα γίνει πραγματική επιτυχία η ταινία”. Αλλά ήταν. Οπότε άντε γα@@@@ Μπιλ Κλίντον», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.