Life

Η συμφωνία που πέτυχε η Σούπερ Κική στο Dragons Den

Η συμφωνία που πέτυχε η Σούπερ Κική στο Dragons Den Φωτογραφία: YOUTUBE
Η σούπερ Κική στο Dragons Den με τρεις επενδυτές, τη Μαρία Χατζηστεφανή, τη Λιλή Περγαντά και τον Τάσο Οικονόμου.

Συγκίνησε με την ιστορία της η Super Κική στο Dragons Den. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας συγκλόνισε τους Dragons μιλώντας για τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα για την νέα της εταιρεία, «Naughty Dogs» με κρέμες και προϊόντα που έμαθαν να φτιάχνουν μέσα στην φυλακή.

Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν πως η ιδέα για την επιχείρησή τους ξεκίνησε από τότε που η Super Κική και η Αντρέα ήταν στην φυλακή και η δεύτερη έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Οι επενδυτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους ακούγοντας την ιστορία ενώ οι δυο τους ζήτησαν από τους Dragons 40.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησης.

Τελικά, o Τάσος Οικονόμου και η Μαρία Χατζηστεφανή και η Λιλή Περγαντά επένδυσαν για το 30% της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσίαση έγινε με μια αφήγηση για το πώς γνωρίστηκαν αλλά και το πώς γεννήθηκε η ιδέα που έφερε τη συνεργασία.

Η γνωριμία τους έγινε στη φυλακή κι εκεί οι δυο τους έκαναν τις πρώτες συνταγές τους. Η Super Κική έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς βίωσε τον εγκλεισμό της και αυτό μεταφέρθηκε και στο Dragons Den με την ιστορία των δυο κοριτσιών και τον τρόπο που έγινε η αφήγηση να συγκινεί όλους τους επενδυτές και πολύ περισσότερο τη Μαρία Χατζηστεφανή και την Λιλή Περγαντά.

Τι έγινε στο επεισόδιο του Dragons Den με τη Super Κική

Οι δυο κοπέλες παρουσίασαν την προσφορά τους στους Dragons, η οποία ήταν 40.000 ευρώ για 10% της επιχείρησης τους ώστε να καταφέρουν να την επεκτείνουν περισσότερο και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, λίγο πριν δώσει τη δική της προσφορά στα κορίτσια, απευθύνθηκε στην Σούπερ Κική και την ρώτησε αν οι χρηματικές απολαβές που έχει από τα social media, είναι αρκετές, ώστε να μην επιβαρύνει την εταιρεία, με την ίδια να απαντά: «Αν πω αυτό το πράγμα τώρα, δεν ξέρω».

Η Λιλή Περγαντά και ο Τάσος Οικονόμου κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για να ακολουθήσει η Μαρία Χατζηστεφανή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωπες με τρεις προτάσεις για να επιλέξουν την καλύτερη σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα.

Αφού βγήκαν για λίγα δευτερόλεπτα από το πλατό, ώστε να το σκεφτούν, οι δυο διαγωνιζόμενες του Dragons Den επέστρεψαν για να κλειδώσουν μια συμφωνία, αφού κατάφεραν να συνάψουν συμφωνία με τρεις επενδυτές, τη Μαρία Χατζηστεφανή, τη Λιλή Περγαντά και τον Τάσο Οικονόμου.