Life

Όταν ο «Άλλος Άνθρωπος» έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες»: Η συμμετοχή σε επεισόδιο για τον... τζόγο

Όταν ο «Άλλος Άνθρωπος» έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες»: Η συμμετοχή σε επεισόδιο για τον... τζόγο
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλους - ο άνδρας που ίδρυσε την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και πλέον ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος - είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την δημοφιλή σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες».

Πολύ πριν γίνει γνωστός για την κοινωνική του δράση - και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια - ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμφανιστεί στις «Οικογενειακές Ιστορίες» και μάλιστα σε επεισόδιο για τον τζόγο.

Πιο συγκεκριμένα, είχε εμφανιστεί στο 12ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, όπου και υποδυόταν έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Η πλοκή στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήθελε τον πρωταγωνιστή να πουλάει το αυτοκίνητό του κρυφά από την γυναίκα του για να ξεπληρώσει τα χρέη του από τον τζόγο.

Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει: «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς κατηγορείται πως έπαιρνε χρήματα από δωρέες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα, το «εγκληματικό προϊόν» υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ.