Διεθνή

Γεγονός ο πρώτος λεσβιακός γάμος στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας

Γεγονός ο πρώτος λεσβιακός γάμος στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε τον πρώτο της λεσβιακό γάμο, αφού η δισέγγονη του βασιλιά Γεωργίου Ε΄ παντρεύτηκε την Αυστραλή φίλη της σε μια διασκεδαστική υπαίθρια τελετή που έλαβε χώρα στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.

Η αριστοκράτισσα Ellen Lascelles, 39 ετών, έγραψε ιστορία καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Channtel McPherson, γνωστή ως «Chan», σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Byron Bay Hinterland αυτή την εβδομάδα.

Η Ellen, η οποία είναι ανιψιά του David Lascelles, 8ου και νυν κόμη του Harewood, αντάλλαξε όρκους με τον σύντροφό της και σφράγισε την ένωσή τους με ένα φιλί.

Οι νεόνυμφες, που ζουν στο Down Under, θα γίνουν μια μικτή πενταμελής οικογένεια, καθώς η Ellen, έχει έναν γιο, τον Jack, και μια κόρη, την Penny, με τον Αυστραλό πρώην φίλο της, ενώ η Chan, ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας σχεδιασμού, έχει μια κόρη, την Raff.

ΓΚΕΙ ΓΑΜΟΣ

Όταν παντρεύτηκαν οι παππούδες της Ellen, ο κόμης και η κόμισσα του Harewood, η δεξίωση έγινε στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου και παρευρέθηκαν ο Γεώργιος ΣΤ' και η σύζυγός του, βασίλισσα Ελισάβετ. Η Ellen Lascelles, ωστόσο, επέλεξε έναν μάλλον διαφορετικό γάμο, στην ύπαιθρο.

«Η Channtel και εγώ είχαμε την αγκαλιά σχεδόν όλων των αγαπημένων μας ανθρώπων στον κόσμο στην πιο αστεία, καυτή, γεμάτη αγάπη μέρα που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», δήλωσε η Ellen, η δισέγγονη του βασιλιά Γεωργίου Ε' - παππού της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Πηγή: Daily Mail