Ελλάδα

Αυτός είναι ο TikToker αστυνομικός που συμμετείχε στο βίντεο Κοψιάλη με τη σύλληψη 43χρονου

Αυτός είναι ο TikToker αστυνομικός που συμμετείχε στο βίντεο Κοψιάλη με τη σύλληψη 43χρονου
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ένας 43χρονος που ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά για να συνευρεθεί ερωτικά με 13χρονη έπεσε στην παγίδα που του έστησε ο πατέρας της ανήλικης μαζί με τον γνωστό Youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη και τον TikToker αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή.

Όπως έγινε γνωστό η υπόθεση και η επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου βιντεοσκοπήθηκε από τον Youtuber όπου και εξήγησε σε σχετικό video το χρονικό των γεγονότων θέλοντας να εφιστήσει την προσοχή σε γονείς ανηλίκων αλλά και στα ίδια τα παιδιά ώστε να είναι πιο προσεκτικά με τις επικοινωνίες τους μέσω social media. 

Σημειωτέον ο TikToker αστυνομικός εμφανίζεται με καλυμμένο το πρόσωπό του στο βίντεο, μαζί με συναδέλφους του, να μιλά στην κάμερα για το πώς έγινε η σύλληψη. Μάλιστα, ο ίδιος ο Κοψιάλης αποκάλυψε ότι αυτός απευθύνθηκε στον αστυνομικό, που είναι φίλοι, για να τον συμβουλεύσει και να τον βοηθήσει στην οργάνωση της "παγίδας" στον 43χρονο. Η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς δεν είχε την έγκρισή της. Ενώ παράλληλα εξετάζεται στο γιατί δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής

Την ίδια στιγμή ο αστυνομικός με video του στο TikTok παίρνει θέση για την εμπλοκή του στην υπόθεση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι όλα όσα έπραξε ήταν νόμιμα  και συμμετείχε στη σύλληψη γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορούσε να στηθεί επιχείρηση από την Ασφάλεια.

@vaggelisbatarlis @Αλέξανδρος Κοψιάλης @Valakos @VagelisMakris kasimatis …#police #policeofficer #policeman #polis ♬ πρωτότυπος ήχος - BATARLIS

Ο αστυνομικός ελέγχεται πλέον πειθαρχικά σε σχέση με τη βιντεοσκόπηση αλλά και σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιλήφθηκε της επιχείρησης παγίδευσης και σύλληψης του 43χρονου. Αρμόδιοι από την Ελληνική Αστυνομία σημειώνουν ότι η σύλληψη δεν ήταν της αρμοδιότητας του και ότι έπρεπε να επιληφθούν άλλοι αστυνομικοί.

«Ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εκείνη την ημέρα καθώς προτού δράσω είχα ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ότι έκανα ήταν 100/100 νόμιμο», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπαταρλής, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «θεωρώ τραγικό να κάθομαι και να απολογούμαι γιατί συνελήφθη ένα απόβρασμα της κοινωνίας καθώς δεν υπήρξε ο χρόνος έτσι ώστε τα παιδιά της Ασφάλειας να στήσουν επιχείρηση και απλά δέχτηκα μία κλήση και κάπως έπρεπε να ενεργήσω για να αποφευχθούν τα χειρότερα».

astynomikos anartisi

Δείτε το video της υπόθεσης

{https://www.youtube.com/watch?v=aBHzXybU5wI}