Ελλάδα

Λαϊκό Λαχείο 25/6/2024: Σήμερα κληρώνει 2,2 εκατ. ευρώ, μετά το τέταρτο τζακ ποτ

Λαϊκό Λαχείο 25/6/2024: Σήμερα κληρώνει 2,2 εκατ. ευρώ, μετά το τέταρτο τζακ ποτ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Στις 19:00 η σημερινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.

Το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ κληρώνει σήμερα το Λαϊκό Λαχείο, έπειτα από τα τέσσερα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί.

Η 26η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν «ζωντανά» στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Για να κερδίσει κάποιος τα 2,2 εκατ. ευρώ που κληρώνει σήμερα το Λαϊκό Λαχείο, θα πρέπει να έχει αγοράσει έναν λαχνό ή μία ολόκληρη 5άδα, για να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους. Μία 5άδα κοστίζει 10 ευρώ και το ένα, μεμονωμένο, λαχείο 2 ευρώ.

Το Λαϊκό Λαχείο, που κληρώνει κάθε Τρίτη, είναι μοναδικό και διαφοροποιείται με βάση 3 χαρακτηριστικά: τη σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο.

Ο μεγάλος νικητής είναι αυτός που ο λαχνός του έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα με τον λαχνό που προκύπτει από την κλήρωση τη συγκεκριμένη μέρα, που αναγράφει ο λαχνός, για παράδειγμα σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 26η κλήρωση.

Αν ο τυχερός αυτός λαχνός δεν έχει πωληθεί τότε ακολουθεί τζακ ποτ και το διανεμόμενο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο σύνολο του τριδύμου.

Ωστόσο, δεν κερδίζει μόνο ο κάτοχος του μεγάλο λαχνού καθώς σε κάθε κλήρωση, προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.