Ελλάδα

«Πλημμύρισαν» την Αθήνα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού - Γλέντι με ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Ομόνοια

«Πλημμύρισαν» την Αθήνα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού - Γλέντι με ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Ομόνοια
Με ξέφρενους πανηγυρισμούς και σε κλίμα έντονης χαράς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, μετά την θριαμβευτική νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 έστησαν γλέντι στην πλατεία Ομονοίας.

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» έχουν γεμίσει τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό και ηχηρά συνθήματα υπέρ των πρασίνων να καλύπτουν από άκρη σε άκρη όλη την πόλη. 

panigirismoi pao omonoia 3 75b37

Οι πράσινοι φίλαθλοι σε πανηγυρικό κλίμα, γιορτ΄αζουν το έβδομο αστέρι που  «έραψαν» στη φανέλα τους όσα και τα κύπελλα πρωταθλητριών που έχουν κατακτήσει στο μπάσκετ. 

Το φινάλε του τελικού της Euroleague έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων του Παναθηναϊκού ενώ και το κέντρο της Αθήνας, η πλατεία Ομονοίας πήρε… φωτιά με τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν ανάβοντας  καπνογόνα και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ισα΄ξια της τεράστιας επιτυχίας του μπασκετικού Παναθηναικού.

Η μεγάλη υπέρβαση και το έβδομο τρόπαιο στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης  έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς των Πρασίνων να δίνουν ραντεβού στο κέντρο της πόλης και να μετατρέπουν την νύχτα σε… μέρα αποθεώνοντας την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας στον τελικο του Final 4 στην Uber Arena του Βερολίνου.

{https://youtu.be/clQsVAMGpYE}

{https://youtu.be/YMUQYV8wiG0}

{https://youtu.be/kBTowFfDnRs}

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ομονοίας λόγω..πανηγυρισμών

Οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα με κατεύθυνση από και προς το κέντρο θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και υπομονετικοί καθώς έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την Πλατεία Ομονοίας λόγω της συγκέντρωσης των φιλάθλων που πανηγυρίζουν.