Ελλάδα

Συγκλονίζει η αδελφή της 17χρονης: Δεν αυτοκτόνησε, ήταν χαρούμενη, κάτι άλλο συνέβη

Συγκλονίζει η αδελφή της 17χρονης: Δεν αυτοκτόνησε, ήταν χαρούμενη, κάτι άλλο συνέβη
Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο να καλέσουν στην αστυνομία για να δώσουν περισσότερα στοιχεία.

Βουβός πόνος και θρήνος στην Κρήτη για τον απρόσμενο θάνατο της 17χρονης Νικολέτας που βρήκε χθες τραγικό θάνατο πέφτοντας από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ. Τίποτα δεν προμήνυε ότι η 17χρονη που ετοιμαζόταν να αποφοιτήσει από την Γ Λυκείου και να πάει για σπουδές στο εξωτερικό θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι Αρχές επιμένουν για αυτοκτονία αλλά η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε μάρτυρες 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές ερευνούν διεξοδικά την υπόθεση και θεωρούν ότι όλα τα δεδομένα συγκλίνουν ότι η άτυχη 17χρονη επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα από ένα σημείο που δεν θα μπορούσε να την σώσει κάποιος. 

Η μαθήτρια σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα. Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνεις και στο ενδεχόμενο η ανήλικη να αντιμετώπιζε προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Θα έφευγε για σπουδές στο εξωτερικό

Σε δηλώσεις της στην Τηλεόραση CRETA, τ λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία, η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης Νικολέττας ξέσπασε, αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αδερφή της. "Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;", δήλωσε.

"Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο. Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα αύριο που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω…", ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα του τραγικού περιστατικού και ενδεχομένως είδαν όσα διαδραματίστηκαν να καλέσουν στην αστυνομία για να δώσουν περισσότερα στοιχεία.

Οι μαρτυρίες που εξετάζονται

Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο να καλέσουν στην αστυνομία για να δώσουν περισσότερα στοιχεία. Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Οι αστυνομικοί καταθέσεις από οικεία και φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντος της 17χρονης Νικολέτας και έχουν εντατικοποιήσει τις έρευνες  για να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα για το αν πρόκειται τελικά για αυτοκτονία ή συνέβη κάτι άλλο και κατέληξε σε δυστύχημα.