Ελλάδα

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Νεκρή 33χρονη νηπιαγωγός, διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια λίγους μήνες πριν

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Νεκρή 33χρονη νηπιαγωγός, διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια λίγους μήνες πριν
Στο πένθος έχει βυθιστεί η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας μετά τον θάνατο της 33χρονης Μ.Γ. που ήταν νηπιαγωγός.

Η 33χρονη είχε σπουδάσει νηπιαγωγός και φέτος διορίστηκε ως αναπληρώτρια στις Βελιτσές, αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ασκούσε το επάγγελμα του παιδαγωγού ως λειτούργημα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η μοίρα επεφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στην 33χρονη που διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες.

Η γυναίκα πάλεψε αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και την περίοδο του Πάσχα νοσηλεύτηκε, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος ήταν ο σύζυγός της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 18 μηνών.

Η οικογένεια θρηνεί για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες αφού ο πατέρας της 33χρονης που ήταν εκπαιδευτικός και ο ίδιος, εξέπνευσε τον Οκτώβριο του 2023.

Συλλυπητήρια από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Πάτρας
Για την απώλεια της 33χρονης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια Νηπιαγωγό Μ.Γ., κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Π.Γ., η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μ. υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της, τον σύζυγό της, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».