Ελλάδα

Μαρούσι: Θρασύτατος ληστής «μπούκαρε» σε σπίτι μιλώντας στο τηλέφωνο και με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του (βίντεο)

Μαρούσι: Θρασύτατος ληστής «μπούκαρε» σε σπίτι μιλώντας στο τηλέφωνο και με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του (βίντεο)
Μια ληστεία όπου ο δράστης εντελώς «χαλαρός» μπούκαρε στο σπίτι, χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και μάλιστα μίλαγε και στο κινητό, συνέβη σε σπίτι στο Μαρούσι. Ήρεμος και χωρίς καθόλου άγχος κλέβει ότι μπορεί από το σπίτι και εξαφανίζεται.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Μαρούσι μίλησε στο mega αναφέροντας πως o διαρρήκτης άρπαξε ότι βρήκε ακόμα και τις ζώνες των παντελονιών του.

Το χρονικό

Είναι λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Μαρούσι Αττικής, όπου ο ιδιοκτήτης λείπει και εκεί βρίσκει την ευκαιρία ανενόχλητος ο θρασύτατος ληστής και χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του να κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα.

Ήρεμος και μιλώντας στο κινητό τριγυρίζει σε όλο το σπίτι, φεύγει μέσα σε πέντε λεπτά παίρνοντας ένα ποδήλατο - χρήματα και όλες τις ζώνες του ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δίνει την δική του εξήγηση για τον... χαλαρό ληστή .

«Εγώ την ομιλία στο τηλέφωνο την εξηγώ με δύο λόγους ή κάποιος τσιλιαδόρος κάτω με τον όποιον είναι μόνιμα σε επικοινωνία για λόγους δίκης του ασφάλειας ή το χειρότερο που δεν θα ήθελα να δώσω και πολλές πιθανότητες να είναι κάποιος γνωστός που του δίνει οδηγίες που να πάει να ψάξει».