Πολιτική

Πολάκης κατά Σπίρτζη: Σταμάτα πια, φτάνει, δεν ξαναγυρνάει

Πολάκης κατά Σπίρτζη: Σταμάτα πια, φτάνει, δεν ξαναγυρνάει Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
Ο Πολάκης τα έβαλε με τον Σπίρτζη, για τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες», έγραψε ο Παύλος Πολάκης κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη, με βίντεο από τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν ξαναγυρνάει...», συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

«Η αυτοκριτική που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα λάθη του δεν αποτυπώθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά ήταν για τα κανάλια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το ότι ενώ κατέρρευσε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει καν τους ψηφοφόρους που είχε», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Για αυτό, συμπλήρωσε, ευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του. «Δεν είχαμε συλλογική λειτουργία, πολιτική πρόταση που να συγκινεί τον κόσμο. Είχαμε μια άλλη τακτική, το πήρε πάνω του και τα αποτελέσματα είναι αυτά», συνέχισε.

Ακόμα, επεσήμανε ότι η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής και ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύστηκαν για την εκτίμηση ότι απέτυχε η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στη Γαλλία. «Καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και ο υπόλοιπος προοδευτικός κόσμος να δει τι έχει γίνει στη Γαλλία, στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπήρχε συνεργασία και να αλλάξουμε ρότα, να πάμε σε μία λογική συνεργασίας ενιαίου πολιτικού πλαισίου και έκφρασης», τόνισε.

Ο Χρήστος Σπίρτζης αναγνώρισε ότι διαφοροποιείται από τη γραμμή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι αυτό δεν τον φοβίζει. «Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι ο Σημίτης και το κομμάτι που υπήρχε τότε στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα με βάλει τώρα κανείς στα 55 μου. Όταν μία ηγεσία απειλεί με διαγραφές, προφανώς έχουν τελειώσει τα πολιτικά επιχειρήματα. Δεν έχω ανάγκη και πολλοί σαν εμένα να ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουμε κάτι. Μπορεί το 14,9 να γίνει 4,9 με αυτή την τακτική», κατέληξε.

{https://www.facebook.com/cspirtzis/videos/469556986012704/}