Πολιτική

Ελιγμοί Κασσελάκη για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ - Αιχμές σε Τεμπονέρα «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει»

Ελιγμοί Κασσελάκη για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ - Αιχμές σε Τεμπονέρα «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει» Φωτογραφία: intime
Γέφυρα στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία ρίχνει ο Στέφανος Κασσελάκης, μεσούσης της συζήτησης για ευρύτερη ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς μετά και το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Λίγα 24ωρα μετά τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ελιγμό με «γέφυρες« προ το ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα στέλνει και μήνυμα στον Διονύση Τεμπονέρα τονίζοντας ότι όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΊΖΑ.

«Προσκαλώ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου, στις οποίες συμφωνούμε. Νομίζω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξέρει πως να επικοινωνήσει με το γραφείο μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει από κοινού πρόταση με το ΠΑΣΟΚ για προανακριτική όσον αφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επεσήμανε ότι «είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, ένα καλό βήμα για το ΠΑΣΟΚ είναι να διαβάσει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Καραμανλή».

«Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας με τη νέα Αριστερά» σημειώνει ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα τονίζοντας ότι «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».