Πολιτική

Η Κουντουρά είναι και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό - Έβαλε κόκκινο και πράσινο σακάκι

Η Κουντουρά είναι και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό - Έβαλε κόκκινο και πράσινο σακάκι Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
«Μπαράζ» αναρτήσεων από την Έλενα Κουντουρά, που υποστηρίζει και τους δύο «αιώνιους» αντίπαλους.

Οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί πανηγύρισαν την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» στο Final 4 της Euroleague. Η Έλενα Κουντουρά από την άλλη «πανηγύρισε» και για τους δύο.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- που είναι ξανά υποψήφια στις επικείμενες εκλογές- ανέβασε διαδοχικά βίντεο, αλλάζοντας σακάκια- μία κόκκινο και μία πράσινο- αλλά και ελαφρώς το φόντο, για να δηλώσει την υποστήριξή της και στις δύο ομάδες μπάσκετ.

«Η παναθηναϊκή οικογένειά μου γιορτάζει την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στο Final 4. H ανιψιά μου, Έλενα Κουντουρά, έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα και όλοι μαζί θέλουμε στον τελικό τον Παναθηναϊκό», λέει στο ένα βίντεο.

{https://www.instagram.com/p/C6yfaudtCx6/}

Αφού άλλαξε σακάκι και λίγο το πλάνο, κατά τα φαινόμενα στο ίδιο γήπεδο μπάσκετ, τράβηξε το επόμενο βίντεο, για τον Ολυμπιακό. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Final 4 και βαθιά συγκινημένη γιατί ο σύζυγός μου και ο γιος μου αγωνίστηκαν με τον “θρύλο”. Coach Μπαρτζώκα, πάμε γερά να νικήσουμε και τη Ρεάλ», ανέφερε σε αυτό το μήνυμα.

{https://www.instagram.com/p/C6yhDwtNEMu/}

Η Έλενα Κουντουρά χρησιμοποίησε το κόκκινο σακάκι για να δώσει συγχαρητήρια και στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. «Η ομάδα του Ολυμπιακού απογείωσε την Ελλάδα μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια, πρωταγωνιστές στην Ευρώπη. Πάμε όλοι μαζί να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά, ψηλότερα», είπε η ευρωβουλευτής.

{https://www.instagram.com/p/C6yboYAN8oM/}