Πολιτική

Ο Κασσελάκης επιμένει στη δήλωσή του «θα τους ξεσκίσω» - «Τι έγινε παρεξηγήθηκε η ΝΔ;»

Ο Κασσελάκης επιμένει στη δήλωσή του «θα τους ξεσκίσω» - «Τι έγινε παρεξηγήθηκε η ΝΔ;» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
«Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος» είχε σχολιάσει για τον Στέφανο Κασσελάκη νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία.

Επιμένει με νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του ότι «θα ξεσκίσει» όποιον πειράξει τους υγειονομικούς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στη Νέα Δημοκρατία μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του από την Πρέβεζα λέγοντας πως «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν.

»Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι» έγραψε σε ανάρτησή του στο X ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

{https://twitter.com/skasselakis/status/1788612018024366240}

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω!».

Συνέχισε λέγοντας πως «από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία η οποία στη συνέχεια εύχεται «Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε μορφή υστερόγραφου πως «Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».