Πολιτική

ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Τι περιλαμβάνουν οι αμυντικές συμφωνίες με τον Ζελένσκι;

ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Τι περιλαμβάνουν οι αμυντικές συμφωνίες με τον Ζελένσκι;
Ενημέρωση για τις συμφωνίες στις οποίες, σύμφωνα με ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ουκρανία, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για θέμα μείζονος εθνικής σημασίας, επισημαίνοντας πως η εθνική αντιπροσωπεία δεν γνωρίζουν τίποτα για το ζήτημα, που άνοιξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Τίθεται ένα αμείλικτο ερώτημα, ποιες είναι οι συμφωνίες στις οποίες προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ουκρανία;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε απαντήσεις για το περιεχόμενο των μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ.Ζελένσκι.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην ανάρτησή του αναφέρει ότι είχε επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «για την εφαρμογή των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουκρανία, καθώς και για τη συνεχιζόμενη αμυντική μας συνεργασία, ιδιαίτερα όσον αφορά την ενίσχυση της αεράμυνάς μας».

{https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1770800010168254629}