Πολιτική

Μπέος: Να πάρει ο Κασσελάκης τον Τάιλερ και να έρθουν να πιάσουν τα φτυάρια - Έχει μεγάλη ευθύνη η Περιφέρεια για τις καταστροφές

Μπέος: Να πάρει ο Κασσελάκης τον Τάιλερ και να έρθουν να πιάσουν τα φτυάρια - Έχει μεγάλη ευθύνη η Περιφέρεια για τις καταστροφές
«Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ και να έρθουν μαζί, για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια, να βοηθήσει», δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

«Ο Κασσελάκης να πάρει τον Τάιλερ και να έρθουν μαζί, για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια, να βοηθήσει», δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όταν ρωτήθηκε για τη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Σκάι», ο κ. Μπέος εκτίμησε ότι σε 20 ημέρες, η πόλη του Βόλου, θα έχει καθαρίσει από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών, από την κακοκαιρία Elias, ενώ, όπως είπε, «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως ακόμα, γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

«Δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Κασσελάκη ότι θα επισκεφθεί τον Βόλο είπε: «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον Τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια, να βοηθήσει».

Για τις καταστροφές, έριξε την ευθύνη στην Περιφέρεια και τον κ. Αγοραστό, ενώ για την κριτική που γίνεται, δήλωσε: «Με τα μούτρα είχαμε πέσει και είχαμε καθαρίσει την πόλη. Τα ρέματα είχαν γεμίσει με εκατομμύρια τόνους πέτρες, χώματα φερτά υλικά. Η ευθύνη πάντως δεν είναι δική μου αλλά της περιφέρειας.  Δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».