Ανησυχία για προβοκάτσια στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των φοιτητών την Πέμπτη! Αυξημένα μέτρα από την ΕΛΑΣ!

Ανησυχία για προβοκάτσια στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των φοιτητών την Πέμπτη! Αυξημένα μέτρα από την ΕΛΑΣ! Φωτογραφία: intime
Παρόλες τις προσπάθειες με θεμιτά και αθέμητα μέσα, όπως η είσοδος ΜΑΤ σε σχολές που τελούν υπό κατάληψη ή οι εισαγγελικές παρεμβάσεις, η κυβέρνηση δεν καταφέρνει έως τώρα να σταματήσει τις αντιδράσεις φοιτητών, μαθητών και πανεπιστημιακής κοινότητας εναντίον του νομοσχεδίου για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων!

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα (Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι), το οποίο αναμένεται να εξελιχθεί σε εφαλτήριο για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, με το νομοσχέδιο να μην έχει κατατεθεί ακόμα, ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ψηφιστεί στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως έχει πολλές φορές δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση, άλλωστε, προγραμμάτιζε να έχει κατατεθεί νωρίτερα, ωστόσο καθυστέρησε όπως εκτιμάται σε μια προσπάθεια να "κουράσει" τους φοιτητές!

Στο παρασκήνιο, ωστόσο, κυκλοφορούν φήμες για προβοκάτσια στο συλλαλητήριο, χωρίς να είναι καθαρό για ποιο χώρο γίνεται λόγος και αν παρακρατικά στοιχεία ετοιμάζουν κάτι.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ετοιμάζει πρόσθετα μέτρα, όπως κλείσιμο των σταθμών του μετρό κοκ.

Η περιφρούρηση του συλλαλητηρίου είναι η μόνη λύση εάν πράγματι κάποιοι σκέφτονται την προβοκάτσια...

ΥΓ: Δεν τρομοκρατούμε και ελπίζουμε οι φήμες να μην έχουν βάση.