Παιδεία

Έκτακτη εξεταστική ανακοίνωσε η Νομική

Έκτακτη εξεταστική ανακοίνωσε η Νομική Έκτακτη εξεταστική ανακοίνωσε η Νομική
Έκτακτη εξεταστική ανακοίνωσε η Νομική Παρα ότι έχει χαθεί το εξάμηνο με απόφαση της διοίκησής η Νομική Σχολή ανακοίνωσε έκτακτη εξεταστική που ξεκινά τον Απρίλιο 2014

Συγκεκριμένα η Συνέλευση της Νομικής Σχολής στη συνεδρία της 4-2-2014 αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει τις κάτωθι εξεταστικές περιόδους για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014:

-    Εξεταστική περίοδος Απριλίου: 7 Απριλίου 2014 – 25 Απριλίου 2014 (εκτός από τις επίσημες αργίες του Πάσχα). Σημειώνεται ότι η διδασκαλία των μαθημάτων θα διακοπεί την ως άνω περίοδο.

-    Εξεταστική περίοδος Ιουνίου: 10 Ιουνίου 2014 – 4 Ιουλίου 2014

Στην εξεταστική περίοδο του Απριλίου οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν ως εξής:

-         Οι φοιτητές των Α΄, Γ΄, Ε΄  και Ζ΄ εξαμήνων σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, θα μπορούν να εξεταστούν στα οκτώ χειμερινά μαθήματα, τα οποία έχουν διδαχθεί σύμφωνα με την από 18-12-2013 απόφαση της Συνέλευσης της Σχολής, καθώς και σε χειμερινά μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί σε παλαιότερα εξάμηνα.

-         Οι επί πτυχίω φοιτητές θα εξεταστούν σε 20 οποιαδήποτε μαθήματα.

Στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν ως εξής:

-         Οι φοιτητές έως το Η΄ εξάμηνο σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, θα εξεταστούν σε δέκα έξι (16) μαθήματα, χειμερινά και εαρινά, τα οποία έχουν διδαχθεί.  

-         Οι επί πτυχίω φοιτητές, θα εξεταστούν σε 20 οποιαδήποτε μαθήματα.

Στις δύο ως άνω εξεταστικές περιόδους θα διεξαχθούν εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ και ΕΤΩΝ.

Η επαναληπτική εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί κανονικά για όλους τους φοιτητές της Σχολής.

Θα υπάρξει μία κοινή δήλωση των μαθημάτων και για τις δύο ως άνω εξεταστικές περιόδους η οποία  θα γίνει το Μάρτιο.

Επισημαίνεται ότι:

-         οι φοιτητές των Α΄, Γ΄, και Ε΄ εξαμήνων σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, δεν επιτρέπεται να δηλώσουν και να εξεταστούν μαθήματα του εξαμήνου σπουδών τους, που δεν διδάχθηκαν στο χειμερινό εξάμηνο. Το όριο των μαθημάτων που επιτρέπεται να δηλώσουν είναι δέκα έξι (16), δηλαδή οχτώ (8) χειμερινά και οχτώ (8) εαρινά μαθήματα.

-         Οι φοιτητές του Ζ΄ εξαμήνου σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν για να εξεταστούν σε δέκα έξι (16) οποιαδήποτε μαθήματα, οχτώ (8) χειμερινά και οχτώ (8) εαρινά. Προσοχή: Τα δύο μαθήματα του Ζ΄ εξαμήνου, Συλλογικό Εργατικό και Φιλοσοφία Δικαίου θα διδαχθούν κατά τη διάρκεια της εαρινής περιόδου και θα εξεταστούν μόνο στην εαρινή περίοδο.

Οι επί πτυχίω φοιτητές έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν για να εξεταστούν στις εξεταστικές περιόδους (Απριλίου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου) είκοσι (20) οποιαδήποτε μαθήματα.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα.