Δηλώνουν ότι η τιμή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα άνω των 3 ευρώ, παρά το γεγονός ότι από το φθινόπωρο και μετά έχουν αυξηθεί τα κόστη των πρώτων υλών, ιδίως στο χοιρινό κρέας, το κοτόπουλο και το μοσχάρι.
Όπως επισημάνουν στο Dnews ιδιοκτήτες ψητοπωλείων, η τιμή του ντελίβερι μέσω από τις πλατφόρμες είναι πιο ακριβή λόγω της προμήθειας που κρατούν.
Οι ίδιοι παροτρύνουν τον κόσμο να κάνει έρευνα πριν προβεί σε παραγγελία, καθώς υπάρχουν πολλά σουβλατζίδικα που οι τιμές τους παραμένουν σχετικά χαμηλές.
Όσον αφορά την κατανάλωση, παρότι ο κόσμος συνεχίζει να επιλέγει το σουβλάκι, δεν παραγγέλνει τις ίδιες ποσότητες. Δηλαδή από εκεί που τα έτρωγε δύο πίτες ή δυο μερίδες επιλέγει να πάρει μόνο μία.