Οικονομία

ΔΥΠΑ: Θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία για ανέργους ΟΑΕΔ

ΔΥΠΑ: Θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία για ανέργους ΟΑΕΔ Φωτογραφία: Pixabay
Θέσεις εργασίας για υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων έχουν ανοίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, σύμφωνα με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενημέρωνει για μια σειρά διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες επαρχιακές πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία ανακοίνωση της ΔΥΠΑ γίνεται αναφορά με μεγάλο Όμιλο καταστημάτων οικιακών ειδών, που αναζητά υπαλλήλους αποθήκης και εστίασης στη Θεσσαλονίκη, υπαλλήλους πωλήσεων, υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών/επιστροφών/ανταλλαγών και βοηθό χειριστή ανυψωτικού μηχανήματος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών στην δυτική Αττική.

Ο Όμιλος προσφέρει πλήρη ή μερική απασχόληση, με ανταγωνιστικές σταθερές μηνιαίες απολαβές, συνεχόμενη εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 159" και την ειδικότητα.

Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Δείτε τις υπόλοιπες θέσεις εργασίας εδώ.