Life

H Έμα Στόουν θέλει επιτέλους να τη φωνάζουν με το πραγματικό της όνομα

H Έμα Στόουν θέλει επιτέλους να τη φωνάζουν με το πραγματικό της όνομα Φωτογραφία: IMDB
Η Έμα Στόουν εξηγεί πότε και γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, η Έμα Στόουν, αποκάλυψε ότι θέλει να αλλάξει το όνομά της, - όπως την ξέρουμε όλοι -και να αρχίσει να χρησιμοποιεί το πραγματικό της.

«Δεν αντέχω άλλο. Πείτε με απλά Έμιλι» είπε η Έμα Στόουν αποκαλύπτοντας τον λόγο που θέλει να την φωνάζουν Έμιλι και όχι Έμα.

Το πραγματικό όνομα της κινηματογραφικής Μπέλα Μπάξτερ, του Poor Things, είναι Έμιλι Τζιν Στόουν όπως εξήγησε η ίδια πρόσφατα. Αποκάλυψε ότι το όνομα Έμα το πήρε όταν μπήκε στην Ένωση των Ηθοποιών και τώρα πλέον θα ήθελε επιτέλους να τη φωνάζουν με τον πραγματικό της όνομα.

«Θα ήταν τόσο ωραία» είπε στο Hollywood Reporter. «Θα ήθελα να είμαι η Έμιλι». Η ίδια εξήγησε ότι αναγκάστηκε να αλ΄λαξει το όνομά της από Έμιλι σε Έμα γιατί όταν μπήκε στην SAG υπήρχε ήδη μία άλλη συνάδελφός της με το όνομα «Έμιλι Στόουν» εγγεγραμμένη στην ένωση.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι κάποιο ι στο Χόλιγουντ έχουν ξεκινήσει να τη φωνάζουν με το πραγματικό της όνομα. «Πριν από μερικά χρόνια έγινα έξαλλη εντελώς. Για κάποιον λόγο ήμουν σε φάση “δεν αντέχω άλλο. Φωνάξτε με απλά Έμιλι"». είπε.

Πρόσφατα, στο νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ και στο τραγούδι «Florida», η Έμα Στόουν αναφέρεται στα credits με το πραγματικό της όνομα καθώς βοήθησε τη στενή της φίλη να γράψει το κομμάτι.