Life

Ariana Grande: Και επίσημα διαζευγμένη- Πόσα χρήματα θα καταβάλει στον πρώην σύζυγό της

EPA EPA
Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Ariana Grande με τον επί σχεδόν τρία χρόνια σύζυγό της Dalton Gomez

Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες  την Τρίτη οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande και του 28χρονου μεσίτη ακινήτων.

Στο πλαίσιο του διακανονισμού τους, η Ariana Grande θα καταβάλει εφάπαξ πληρωμή 1,25 εκατ. δολαρίων στον πρώην σύζυγό της, Dalton Gomez.  Εκτός από αυτ0 το ποσό, σύμφωνα με τον διακανονισμό, ο Dalton Gomez θα λάβει τα μισά έσοδα από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Η Ariana Grande θα πληρώσει επίσης έως και 25.000 δολάρια για τις αμοιβές των δικηγόρων, χωρίς ωστόσο να καταβάλει διατροφή στο μέλλον. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, οι δυο τους χώρισαν πριν από πάνω από ένα χρόνο και είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Μεταξύ τους, δεν υπήρξαν δικαστικές διαμάχες, και δεν είχαν παιδιά, επιτρέποντας να οριστικοποιηθεί γρήγορα το διαζύγιό τους.

Σημειώνεται ότι η Ariana Grande, σύμφωνα με το BBC, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από έξι μήνες, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές με τον πρώην σύζυγό της.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 λίγο πριν την πανδημία του Covid. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια στενή, οικογενειακή τελετή στο σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, τον Μάιο του 2021.

Ο Dalton Gomez, ο οποίος μεγάλωσε στη νότια Καλιφόρνια, εργάζεται στην αγορά πολυτελών ακινήτων εδώ και μια δεκαετία, σύμφωνα με το προφίλ του στον ιστότοπο της AKG. Αυτός και η Ariana Grande εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, πρώτη φορά να φιλιούνται τον Φεβρουάριο του 2020 σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Τον Μάιο του ίδιου έτους, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο βίντεο κλιπ της Ariana Grande και του Justin Bieber, «Stuck With U». Εκείνο τον Δεκέμβριο, η ποπ σταρ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Ariana Grande, δύο φορές βραβευμένη με Grammy, κυκλοφόρησε το έβδομο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο Eternal Sunshine, στις 8 Μαρτίου ενώ θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Wicked, ως η καλή μάγισσα Glinda, μαζί με την Αγγλίδα βραβευμένη με Tony ηθοποιό, Cynthia Erivo, τη βραβευμένη με Όσκαρ Μαλαισιανή ηθοποιό, Michelle Yeoh, και τον Αμερικανό ηθοποιό, Jeff Goldblum. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.