Life

Κηδεία Ξανθόπουλου: Φώναζαν «Αθάνατος Νίκος μας», τραγική φιγούρα η σύζυγος

Κηδεία Ξανθόπουλου: Φώναζαν «Αθάνατος Νίκος μας», τραγική φιγούρα η σύζυγος Φωτογραφία: eurokinissi
Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Νίκου Ξανθόπουλου. Μετά την τελετή στο Α΄Νεκροταφείο η σορός του Νίκου Ξαθόπουλου θα αποτεφρωθεί.

Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από τη ζωή το «παιδί του λαού», ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος.

Στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικί 89 ετών.

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2023 01 24 στις 13.56.08

Στο Α΄ Νεκροταφείο είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

{https://www.youtube.com/watch?v=sMwt88Q2S9Y}

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη - και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του, ελπίζοντας, πως και αυτή τη φορά, θα καταφέρει να βγει νικητής.

Η οικογένεια του εκλιπόντος, υπογραμμίζει πως επιθυμίας της είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ποιοι παραβρέθηκαν στην κηδεία 

5787748

5787752

5787787

5787754

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2023 01 24 στις 13.56.09

Γιος του Ανέστη Βλάχου

Σήμερα ο ελληνικός κινηματογράφος οι τέχνες ο ελληνικός πολιτισμός αποχαιρετά έναν θρύλο. Προσωπικά για μένα είναι πιο δύσκολη στιγμή γιατί μου έδωσε το όνομά μου, ήταν οικογένειά μας. Θα μου λείψουν τα πάντα από εκείνον. Η παρουσία του, η αύρα του τα αποφθέγματα του για τη ζωή. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αναντικατάστατος.