Διεθνή

Η Μελάνια Τραμπ πουλάει κολιέ των 245$, την ώρα που ο πρώην πρόεδρος δικάζεται

Η Μελάνια Τραμπ πουλάει κολιέ των 245$, την ώρα που ο πρώην πρόεδρος δικάζεται Φωτογραφία: EPA/ Brynn Anderson
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι στο εδώλιο, η Μελάνια Τραμπ ασχολείται με κολιέ για τη γιορτή της μητέρας.

Αν ο σύζυγός σου σε απατούσε με πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, λίγο αφού γέννησες τον γιο σας και μετά την πλήρωσε για να μην μιλήσει, σε μια απόπειρα να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές του 2016 τι θα έκανες; Για τη Μελάνια Τραμπ η απάντηση φαίνεται πως είναι: τα αγνοώ όλα και πουλάω κολιέ.

Εν μέσω της ιστορικής δίκης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η σύζυγός του ανακοίνωσε ότι σχεδίασε κολιέ για τη γιορτή της μητέρας, τα οποία πωλούνται έναντι 245 δολαρίων.

Τα «κολιέ αγάπης και ευγνωμοσύνης», όπως τα ονόμασε, έχουν χαραγμένες αυτές τις δύο λέξεις πάνω σε πέταλα λουλουδιών και είναι από επιχρυσωμένο ασήμι.

{https://x.com/MELANIATRUMP/status/1782155603382518104}

Η κατασκευή ενός τέτοιου κολιέ κοστίζει περίπου 40 δολάρια, οπότε η Μελάνια Τραμπ κερδίζει αρκετά, σημειώνει ο Guardian. Μήπως τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων που προκύπτουν από τις νομικές περιπέτειες του συζύγου της;

Η Στέφανι Γκρίσαμ, συνεργάτιδα της Μελάνια Τραμπ όταν ήταν στον Λευκό Οίκο, πιστεύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Προσπαθώ να μη γελάσω με τη σκέψη ότι θα συγκεντρώσει χρήματα για την υπεράσπισή του. Το κάνει για τον εαυτό της», είπε στο CNN και συμπλήρωνε ότι στη θέση της θα τη συμβούλευε να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς δεν αφήνει καλή εντύπωση την ώρα που δικάζεται ο σύζυγός της.

Η Μελάνια Τραμπ λάμπει διά της απουσίας της μέχρι στιγμής στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για την επανεκλογή του. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνει μια σπάνια εμφάνιση σε εκδήλωση του πρώην προέδρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για την καμπάνια του.