Ελλάδα

Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Αιγύπτιο, διέθετε αμύθητα ποσά σε τράπεζες

Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Αιγύπτιο, διέθετε αμύθητα ποσά σε τράπεζες
Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Αιγύπτιο ο οποίος χτες εισέβαλε και σκότωσε την συνιοκτήτρια ναυτηλιακής εταιρείας, Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και έναν καπετάνιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και το Mega, ο «Άρης» διέθετε για καιρό σε ελβετική τράπεζα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός παραμένει ενεργός ακόμα και σήμερα, χωρίς ωστόσο να διαθέτει αυτή τη στιγμή μεγάλο χρηματικό ποσό. Στην ίδια τράπεζα διαθέτει λογαριασμό και η οικογένεια που κατέχει την εν λόγω ναυτιλιακή εταιρεία. Ταυτόχρονα, διέθετε 500.000 ευρώ και σε ελληνική τράπεζα.

Επιπλέον, η εκπομπή μάλιστα αποκάλυψε πως το ακίνητο που διέμενε ο Αιγύπτιος άνηκε στον Σπύρο Καρνέση, δηλαδή στον αντίδικο της Μαρίας Καρνέζη.

Μάλιστα φέρεται ο «Άρης» να ήταν μέτοχος σε δύο εταιρείες της οικογένειας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Το σενάριο των ενσήμων

Σύμφωνα με ανάρτηση φίλου του στο facebook, αιτία του μακελειού ήταν ότι η οικογένεια δεν του κόλλαγε ολόκληρα ένσημα, με αποτέλεσμα μετά την απόλυσή του ο 76χρονος Αιγύπτιος να μην μπορεί να βγει στη σύνταξη.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο πως ανάμεσα στα θύματα είναι ο υπάλληλος του λογιστηρίου.

Ο φίλος του, αναφέρει στην ανάρτησή του: «Δούλευε 36 χρόνια, με μόνο όνειρο τα τελευταία χρόνια να πάρει τη σύνταξή του και να γυρίσει με την οικογένειά του στην Αίγυπτο για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Εφτασε η μέρα που κατάθεσε τα χαρτιά του και περίμενε, δουλεύοντας παράλληλα. Μια ωραία ημέρα τού ήρθε η απόφαση και απορρίπτεται η αίτηση, γιατί δεν του είχαν βάλει όλα τα ένσημα, τα μισά και λιγότερα του είχαν βάλει! Εχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του!»

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ανθρώπου που φαίνεται να γνώριζε την κατάσταση, ο «Άρης» πήγε στην εφοπλίστρια, ζήτησε τον λόγο και απαίτησε να του πληρώσουν τα ένσημα.

«Η αντίδραση της… κυρίας και του CEO γαμπρού της ήταν… να τον απολύσουν κι από τη θέση που είχε περιμένοντας τη σύνταξη και να του πουν επί λέξει να πάει “να… κι αυτός κι η σύνταξη κι η οικογένειά του”, μη δίνοντάς του ούτε αποζημίωση! Θόλωσε, θεώρησε ότι όλα γι’ αυτόν τελείωσαν και πήρε τον νόμο στα χέρια του και την εφοπλίστρια, τον γαμπρό CEO και τον υπεύθυνο λογιστηρίου μαζί του στο “ταξίδι”» καταλήγει η ανάρτηση.