Ελλάδα

Κορονοϊός: Προληπτικά τεστ για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση Μαρινάκη - Ζητά αναβολή η Γουλβς

Κορονοϊός: Προληπτικά τεστ για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση Μαρινάκη - Ζητά αναβολή η Γουλβς
Kινητοποίηση υπάρχει στον Ολυμπιακό, μετά την είδηση ότι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κορονοϊό, ώστε να εξασφαλιστεί πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καλά στην υγεία του

Οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία φορά, που ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ήταν στα αποδυτήρια του Έμιρεϊτς μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ όπου  πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Στου Ρέντη γίνονται αυτή την ώρα οι απαραίτητοι έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, τεχνικό staff αλλά και υπαλλήλους των εγκαταστάσεων.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη (12/3, 22:00) με την Γουλβς σε άδειο γήπεδο και άπαντες στο Λιμάνι θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ζητάει αναβολή η Γουλβς

Η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από κορονοϊό έχει γίνει μεγάλο θέμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αποτελεί και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Γουλβς ζήτησε επίσημα από την UEFA την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό και αναμένεται η απόφαση.

Τα στελέχη της Γουλβς έχουν θορυβηθεί έπειτα από την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνδυασμό και με τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Γουλβς βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA επιθυμώντας να αναβληθεί η αναμέτρηση της Πέμπτης και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται μέσα σε 24 ώρες.